Winnaars gratis vloer

Op de beurs "Eigen Huis" van 17 t/m 19 maart kon u een gratis vloer winnen van Handyfloor. Ondertussen zijn de winnaars bekend en hebben zij individueel bericht van ons ontvangen. De winnaars zijn:

  • Familie Dekkers
  • J. M. van Lent
  • Hanneke Andringa

We feliciteren de winnaars van harte met hun gewonnen vloer en nodigen ze uit om in onze showroom hun gewonnen vloer uit te kiezen. handyfloor team beurs eigen huis


Over Handyfloor


Handyfloor is de grootste aanbieder van pvc-vloeren in Nederland. Handyfloor weet zich te onderscheiden met haar brede assortiment, persoonlijke en klantgerichte service en het leveren van kwaliteitsvloeren. Bij Handyfloor kunt u uw vloer zowel online bestellen als in de drie grote showrooms in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.


7 redenen om voor een pvc-vloer te kiezen

Vaak moet een nieuwe vloer niet alleen mooi zijn, maar dient deze ook te voldoen aan een aantal eisen. Pvc heeft een aantal eigenschappen die het tot de beste vloerkeuze maakt.
Allereerst is pvc even mooi als andere vloersoorten, omdat u kunt kiezen uit realistische, moderne designs in tegel- of plankvorm. Daarnaast is dit type vloer: