Winnaar gratis vloer

Op de beurs "Eigen Huis" van 6 t/m 8 november kon u een gratis vloer winnen van Handyfloor. Ondertussen is de winnaar bekend en heeft deze persoon individueel bericht van ons ontvangen. De winnaar is:

 • ELINE SCHAAFSMA

We feliciteren de winnaar van harte met de gewonnen vloer en nodigen deze persoon uit om in onze showroom de gewonnen vloer uit te kiezen.


7 redenen om voor een pvc-vloer te kiezen

Vaak moet een nieuwe vloer niet alleen mooi zijn, maar dient deze ook te voldoen aan een aantal eisen. Pvc heeft een aantal eigenschappen die het tot de beste vloerkeuze maakt.
Allereerst is pvc even mooi als andere vloersoorten, omdat u kunt kiezen uit realistische, moderne designs in tegel- of plankvorm. Daarnaast is dit type vloer:Over Handyfloor


Handyfloor is de grootste aanbieder van pvc-vloeren in Nederland. Handyfloor weet zich te onderscheiden met haar brede assortiment, persoonlijke en klantgerichte service en het leveren van kwaliteitsvloeren. Bij Handyfloor kunt u uw vloer zowel online bestellen als in de drie grote showrooms in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.


Bestel gratis stalen

Voor uw gemak hebben wij de grootste en mooiste collectie pvc-vloeren van Europa ingedeeld in 5 woonstijlen: Rustic Living, Pure Scandinavian, Warm Classics, Industrial Loft en Black Elegance.

Bekijk de stijlen en bestel gratis stalen van uw favoriete vloeren!

Wat onze klanten zeggen

 • Super resultaat !

  Ik heb een vloer gekozen voor mijn huis en trap. Onmogelijk dacht ik maar echt een super resultaat
  Annelies Schalkwijk

 • Beslist tevreden

  Goed product voor een zeer schappelijke prijs! Ziet er natuurlijk en degelijk uit.
  Els Borra

 • Betrouwbaar en degelijke kwaliteit

  Levering, facturatie en uiteindelijk de kwaliteit is top. De vloer monteren is voor iedereen weggelegd.
  Willy Vanhonnacker