Winnaar gratis vloer

Op de Woon Ideaal Beurs van 21 t/m 24 februari 2019 kon u een gratis pvc vloer winnen van Handyfloor. Ondertussen is de winnaar bekend en heeft deze persoon individueel bericht van ons ontvangen. De winnaar is:

  • L. van Pelt

We feliciteren de winnaar van harte met de gewonnen vloer en nodigen deze persoon uit om in onze showroom de gewonnen vloer uit te kiezen.


PVC-VLOEREN

BELEEF HET GEVOEL VAN HOUT EN STEEN

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Alle vloeren

Bekend van


Aftermovie Woon Ideaal Beurs 20199 redenen om voor een pvc vloer van Handyfloor te kiezen

Vaak moet een nieuwe vloer niet alleen mooi zijn, maar dient deze ook te voldoen aan een aantal eisen. Pvc van Handyfloor heeft een aantal eigenschappen die het tot de beste vloerkeuze maakt.
Allereerst zijn de pvc vloeren van Handyfloor even mooi als andere vloersoorten, omdat u kunt kiezen uit realistische, moderne designs in tegel- of plankvorm. Daarnaast is dit type vloer:Over Handyfloor


Handyfloor is de grootste aanbieder van pvc-vloeren in Nederland. Handyfloor weet zich te onderscheiden met haar brede assortiment, persoonlijke en klantgerichte service en het leveren van kwaliteitsvloeren. Bij Handyfloor kunt u uw vloer zowel online bestellen als in de drie grote showrooms in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.Voorwaarden Beursactie


De gratis pvc vloer is op basis van een zelfklevende variant en bedraagt een oppervlakte van 40 vierkante meter. Ook kan er voor €800,- korting worden gekozen op alle overige pvc vloeren.