Winnaar gratis vloer

Op de beurs "Eigen Huis" van 21 t/m 23 september kon u een gratis pvc vloer winnen van Handyfloor. Ondertussen is de winnaar bekend en heeft deze persoon individueel bericht van ons ontvangen. De winnaar is:

  • P. LANGENDAM

We feliciteren de winnaar van harte met de gewonnen vloer en nodigen deze persoon uit om in onze showroom de gewonnen vloer uit te kiezen.


9 redenen om voor een pvc vloer van Handyfloor te kiezen

Vaak moet een nieuwe vloer niet alleen mooi zijn, maar dient deze ook te voldoen aan een aantal eisen. Pvc van Handyfloor heeft een aantal eigenschappen die het tot de beste vloerkeuze maakt.
Allereerst zijn de pvc vloeren van Handyfloor even mooi als andere vloersoorten, omdat u kunt kiezen uit realistische, moderne designs in tegel- of plankvorm. Daarnaast is dit type vloer:Over Handyfloor


Handyfloor is de grootste aanbieder van pvc-vloeren in Nederland. Handyfloor weet zich te onderscheiden met haar brede assortiment, persoonlijke en klantgerichte service en het leveren van kwaliteitsvloeren. Bij Handyfloor kunt u uw vloer zowel online bestellen als in de drie grote showrooms in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.Voorwaarden Beursactie


De gratis pvc vloer is op basis van een stick-variant (€17,99 per vierkante meter / €19,99 per vierkante meter) en bedraagt een oppervlakte van 40 vierkante meter.