Vloerzeil vergelijken

HANDYFLOOR VLOERZEIL
Leggemak
Onderhoudsvriendelijk
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig
Slijtvast
Contactgeluiden reductie
HANDYFLOORNU VANAF
€ 24,95 € 14,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 3 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Wat is een vloerzeil?

Een vloerzeil is een type vloerbedekking gemaakt van kunststof (zoals vinyl) of linoleum. Het materiaal is dun en heel soepel, waardoor het opgerold kan worden. In de winkel koopt u het dan ook meestal op rol.

Zeil bestaat uit een paar zachte lagen en een wat stuggere toplaag. De toplaag is slijtvast en kan goed tegen vocht. De zachte onderlagen van zeil hebben een dempende werking en vangen kleine oneffenheden op, zoals zandkorreltjes. De bovenste laag van een zeil vloer kan bedrukt worden met uiteenlopende kleuren en patronen. Veelgebruikte dessins zijn houtstructuur, (zwart-wit) tegels of een marmerpatroon.

LEGGEMAK

Vloerzeil: Deze vloer is te verkrijgen op rollen van vaak 2 of 4 meter breed. Het is dan echt vakmanschap om een hele baan op maat te snijden. Afhankelijk van de oppervlakte dient zeil ook nog eens verlijmd te worden.

Handyfloor: Handyfloor leggen is heel gemakkelijk. In drie simpele stappen is het gebeurd, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Vloerzeil: De eigenschappen van zeil zijn hetzelfde als die van Handyfloor op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid.

Handyfloor: De vloeren reinigt u met een stofzuiger en dweil. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus kan het geen kwaad als ze nat worden. Bovendien is Handyfloor niet poreus. Vloeistoffen trekken dus niet zomaar in de vloeren.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Vloerzeil: In principe is zeil ook geschikt voor vloerverwarming, maar dit hangt af van de dikte. Hoe dikker het zeil is, hoe minder de doorlating.

Handyfloor: De vloeren van Handyfloor hebben een erg goede warmtegeleiding. Ze zijn daardoor geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. Omdat Handyfloor de warmte dus goed doorlaat zorgt dit voor lagere energiekosten.

VOCHTBESTENDIG

Vloerzeil: Zeil is geen natuurlijk product en is dus vochtbestendig.

Handyfloor: Ditzelfde geldt voor de pvc-vloeren van Handyfloor. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en u hoeft zich niet druk te maken over de hoeveelheid water die u daarbij gebruikt.

SLIJTVAST

Vloerzeil: De slijtvastheid van zeil is sterk afhankelijk van de kwaliteit. Dit heeft te maken met de dikte van de toplaag en het type beschermlaag. Goedkoop zeil klinkt vaak erg aantrekkelijk, maar de tijd die u ervan kunt genieten is dan helaas vaak beperkt.

Handyfloor: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat Handyfloor extra slijtvast is.

CONTACTGELUIDEN REDUCTIE

Vloerzeil: Zeil veroorzaakt ook weinig contactgeluiden, mits het is verlijmd. Wanneer zeil niet verlijmd is kan het weer meer geluid veroorzaken.

Handyfloor: Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden, zowel bij de Stick als de Click vloeren. Bij Handyfloor Stick wordt dit voordeel nog eens versterkt door dat deze vloer direct op de ondergrond verlijmd is. Op die manier ontstaat er namelijk geen akoestiek.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Bestel nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kies nu uw vloer