Pvc-vloer geschikt voor vloerverwarmingHandyfloor
Optimale warmtegeleiding
Geen radiator nodig
Geen ondervloer nodig
Als hoofdverwarming bruikbaar
TotaalBent u op zoek naar een vloer die geschikt is voor vloerverwarming en die optimaal rendement behaalt? Wilt u geen extra dure ondervloer aanschaffen? En wilt u uw vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken? Dit is allemaal geen punt met de vloeren van Handyfloor. Handyfloor is namelijk de ideale vloer wanneer u vloerverwarming in huis heeft liggen.

PVC-VLOEREN

Deze maand verkrijgbaar vanaf:

NU VANAF
€ 24,95 € 14,99 / m²

Bekijk alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Alle Handyfloor-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming


Handyfloor verkoopt zowel online als in verschillende winkels door heel Nederland een uniek product, namelijk pvc vloeren. Dit is een product dat – net zoals laminaat – bestaat uit stroken. Ons assortiment bestaat uit pvc vloeren van 2 tot 7,5 mm dik. Onze vloeren zijn makkelijk te knippen, snijden en zagen, zelfs als u geen ervaring hebt met het leggen van een vloer. Door veel verschillende designs aan te bieden, kunnen wij iedere klant voorzien van een prachtige nieuwe vloer. Handyfloor is ook ideaal wanneer u een nieuwe vloer wilt en tegelijkertijd uw vloerverwarming wilt behouden.

Op deze website kunt u online uw vloer bestellen. Deze zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en u kunt bovendien zelf een leverdag kiezen. Wilt u liever eerst de vloer zelf kunnen bekijken en voelen? Bestel dan een gratis staal!

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Beste nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kies nu uw vloer