Pvc-vloer geschikt voor vloerverwarmingHandyfloor
Optimale warmtegeleiding
Geen radiator nodig
Geen ondervloer nodig
Als hoofdverwarming bruikbaar
TotaalBent u op zoek naar een vloer die geschikt is voor vloerverwarming en die optimaal rendement behaalt? Wilt u geen extra dure ondervloer aanschaffen? En wilt u uw vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken? Dit is allemaal geen punt met de vloeren van Handyfloor. Handyfloor is namelijk de ideale vloer wanneer u vloerverwarming in huis heeft liggen.

PVC-VLOEREN

Deze maand verkrijgbaar vanaf:

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Bekijk alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Alle Handyfloor-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming


Handyfloor verkoopt zowel online als in verschillende winkels door heel Nederland een uniek product, namelijk pvc vloeren. Dit is een product dat – net zoals laminaat – bestaat uit stroken. Alleen de vloeren van Handyfloor hebben de voordelige eigenschap maar 2 tot 4 mm dik te zijn. Hierdoor zijn onze vloeren gemakkelijk te knippen of te snijden; er komt geen zaag aan te pas. Door veel verschillende designs aan te bieden, kunnen wij iedere klant voorzien van een prachtige nieuwe vloer. Handyfloor is ook ideaal wanneer u een nieuwe vloer wilt en tegelijkertijd uw vloerverwarming wilt behouden.

Op deze website kunt u online uw vloer bestellen. Deze zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en u kunt bovendien zelf een leverdag kiezen. Wilt u liever eerst de vloer zelf kunnen bekijken en voelen? Bestel dan een gratis staal!

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Beste nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kies nu uw vloer