Vloertegels vergelijken

HANDYFLOOR VLOERTEGELS
Leggemak
Onderhoudsvriendelijk
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig
Slijtvast
Contactgeluiden reductie
HANDYFLOOR

ALLE VLOEREN 40% KORTING

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

LEGGEMAK

Handyfloor: Handyfloor legt u in drie simpele stappen, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval. Het is het wel van belang dat de ondergrond glad is.

Vloertegels: Het leggen van tegels is een complex proces. Hierbij komt veel kijken, bijvoorbeeld het aanbrengen van spandraden, het gelijkmatig aanbrengen van de tegellijm en het snijden van de tegels. Ook dienen tegels nog gevoegd te worden.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Handyfloor: Handyfloor reinigt u met een stofzuiger en dweil. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus kan het geen kwaad als ze nat worden. Bovendien is Handyfloor niet poreus. Vloeistoffen trekken dus niet zomaar in de vloeren.

Vloertegels: Ook tegels kunt u onderhouden met een stofzuiger en dweil. Veel vocht is ook geen punt, want tegels zijn vochtbestendig en niet poreus.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Handyfloor: De vloeren hebben een erg goede warmtegeleiding. Ze zijn daardoor geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming. Omdat Handyfloor de warmte dus goed doorlaat zorgt dit voor lagere energiekosten.

Vloertegels: Tegels kunt u leggen op een vloer met vloerverwarming, maar ze geleiden de warmte wel minder. En dus dient u harder te stoken om het warm te krijgen. En dat kost knaken…

VOCHTBESTENDIG

Handyfloor: Handyfloor is geen natuurlijk product. Daarom zet het niet uit en krimpt het niet. Het is dus vochtbestendig.

Vloertegels: Tegels kunnen – net als Handyfloor – prima tegen vocht.

SLIJTVAST

Handyfloor: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat de vloeren extra slijtvast zijn.

Vloertegels: Tegels zijn zeer slijtvast. Deze eigenschap is wel afhankelijk van enkele factoren die terug te zien zijn inde prijs. Denk hierbij aan geglazuurde of niet-geglazuurde tegels.

CONTACTGELUIDEN REDUCTIE

Handyfloor: Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden, zowel bij de Stick als de Fix vloeren. Bij Handyfloor Stick wordt dit voordeel nog eens versterkt door dat deze vloer direct op de ondergrond verlijmd is. Daardoor heeft u geen last van contactgeluiden.

Vloertegels: Tussen tegels en de ondervloer zit geen holle ruimte, en ontstaat dus geen klankkasteffect. Tegels zijn wel harder dan Handyfloor en maken daardoor dus wel meer geluid.