Visgraat PVC Vloeren

Wat zijn visgraatvloeren?

Visgraat verwijst simpelweg naar het patroon waarin de stroken of vloerplanken neergelegd zijn. Deze legmethode geeft een chique uitstraling.

In principe kan elk laminaat of pvc-plank in visgraatmotief gelegd worden, behalve click-laminaat. Dat komt doordat de klikverbinding bij kliklaminaat op de kopse kanten en op de lange kanten verschilt. Toch is het vaak mooier om te kiezen voor een kleinere of smallere strook. Deze bieden we bij Handyfloor aan onder de noemer Herringbone.

De Handyfloor Herringbone visgraatvloeren zijn van de speciale kunststof 'polyvinylchloride' gemaakt en worden daarom pvc-laminaat of vinylvloer genoemd. Deze pvc-vloeren bestaan uit meerdere lagen, waarbij de bovenste laag de harde slijtlaag is. De dikte van deze laag bepaald de slijtvastheid van de visgraatvloer. Omdat vinyl een flexibele kunststof is, is het uitermate geschikt om hoge kwaliteit houtstructuur of print op te bedrukken. Dit geeft een realistisch uiterlijk en een voelbare structuur, waardoor het bijna niet van het echt te onderscheiden is! De voordelen ten opzichte van een houtvloer of een (gewone) laminaatvloer zijn de slijtvastheid, geluidsreductie, waterbestendigheid en de geschiktheid voor vloerverwarming.

Onze huidige collectie visgraatvloeren bestaat uit 4 stuks: grijs eiken, zonnig eiken en naturel eiken en donkerbruin eiken.

VISGRAATVLOEREN

NU VANAF
€ 54,95 € 34,99 / m²

Bekijk onze visgraatvloeren

Bekend van

Geschikt voor vloerverwarming

Laat warmte optimaal door

Minimale contactgeluiden

Eindelijk rust in huis

 

Slijtvast

Geniet jarenlang van uw vloer

 

Onderhoudsvriendelijk

Met stofzuiger en dweil schoonmaken

 

Vochtbestendig

Nooit meer problemen met vocht

Hygiënisch

Geschikt voor mensen met astma- en cara-aandoeningen

Waarom een visgraatvloer van pvc?

VOCHTBESTENDIG

Handyfloor vloeren zijn vochtbestendig. Knoeit u met inschenken of gaat er een glas om? Dat is geen probleem. Het is zelfs zo, dat onze vloeren worden aangeraden voor natte ruimtes zoals de keuken, de badkamer of het toilet. Daar waar laminaat en parket gevoelig zijn voor vocht, stoten Handyfloor vloeren vocht juist af. U hoeft daarom niet bang te zijn voor vochtplekken of bobbels in het oppervlak.

MINIMAAL CONTACTGELUID

De dichtheid van het materiaal vinyl zorgt ervoor dat contactgeluiden tot een minimum worden beperkt. Hoe hoger de dichtheid van een materiaal, hoe minder lucht erin zit. Lucht zorgt voor een zogenaamd ‘klankkast-effect’ – en dat willen we juist voorkomen. Met Handyfloor zit u dus goed: het geluid van tikkende hakken of schuivende stoelen wordt gedempt.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Vinyl is een onderhoudsvriendelijk product. De vloer is vocht- en vuilafstotend. Als er iets geknoeid wordt, kunt u het dus eenvoudig afnemen met een natte doek of sopje. De ondoordringbare PU-beschermlaag voorkomt dat vocht in de vloer trekt. De Sanosol-behandeling die de vloer heeft ondergaan, zorgt bovendien dat de ontwikkeling van micro-organismen wordt geremd. Een goede hygiëne is dus gemakkelijk te handhaven. Fijn voor alle typen huishoudens, en zelfs voor mensen met astmatische aandoeningen.

VLOERVERWARMING

De Handyfloor visgraat-vloeren zijn een ideale keuze wanneer u vloerverwarming heeft. Het grote voordeel van onze vloeren is de geringe dikte, waardoor de vloer warmte snel verspreidt. U kunt het meestal op de bestaande ondergrond leggen, zonder een ondervloer die veel warmte tegenhoudt. Het materiaal van onze vloeren is een uitstekende warmtegeleider. Pvc / vinyl geleidt warmte veel beter dan traditioneel laminaat. Zodra u de vloerverwarming aanzet, zult u de warmte aan uw voeten voelen. Daarnaast kan de vloerverwarming gemakkelijk de hele ruimte gelijkmatig verwarmen.

SLIJTVAST

De vloer is misschien wel het meest gebruikte meubilair in huis. Het moet daarom wel tegen een stootje kunnen, zodat het niet elk jaar vervangen hoeft te worden. Met een visgraatvloer zit u goed: deze stevige kunststof vloer behoudt zijn kwaliteit, zelfs bij intensief gebruik. Het materiaal is bijzonder slijtvast. Het is opgebouwd uit verschillende lagen, met bovenop een beschermende toplaag. Deze PU-beschermlaag is over de print heen aangebracht en beschermt de vloer tegen krassen en andere slijtage.

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

 

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther