VINYL LAMINAAT

TOT 30% KORTING OP ALLE VLOEREN

NU VANAF
€ 24,95 € 17,95 / m²

Alle vloeren

Bekend van

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Geschikt voor vloerverwarming

Laat warmte optimaal door

Minimale contactgeluiden

Eindelijk rust in huis

Slijtvast

Geniet jarenlang van uw vloer

Onderhoudsvriendelijk

Met stofzuiger en dweil schoonmaken

Vochtbestendig

Nooit meer problemen met vocht

Hygiënisch

Geschikt voor mensen met astma- en cara-aandoeningen

Wat zijn vinyl vloeren

Vinyl wordt gemaakt van de speciale kunststof 'polyvinylchloride'. Vinyl vloeren bestaan doorgaans uit meerdere layers (lagen), waarbij de bovenste laag de harde, slijtvaste laag is. De dikte van deze laag bepaald tevens de slijtvastheid van de vinyl vloer. Omdat vinyl een flexibele kunststof is, is het uitermate geschikt om hoge kwaliteit houtstructuur of print op te bedrukken. Dit geeft een realistisch gevoel en look waardoor het bijna niet van het echt te onderscheiden is!

De schuimlaag aan de onderzijde van de stroken zorgt voor een geluidsdempend effect, zowel naar de bovenruimte als eventuele ruimtes onder de vloer. Vinyl dient te worden toegepast op een zwevende dekvloer.

Soorten vinyl vloeren

Zelfklevend vinyl laminaat

De zelfklevende vinyl laminaatvloer is kunt u op maat knippen met een schaar. De stroken zijn maar 2 mm dik. Vervolgens het stickervel verwijderen, plakken op de ondergrond en klaar. Er komt geen zaag of lijm aan te pas. Deze vloer is ideaal voor thuisgebruik. U kunt de vloer in alle kamers leggen, zelfs de badkamer en keuken.

Bekijk alle zelfklevende vinyl laminaatvloeren

Click vinyl laminaat

Handyfloor Fix stroken snijdt u op maat waar nodig. Simpelweg insnijden aan de bovenkant en de strook breken. Geen zaag bij nodig dus. De stroken kunt u als kliklaminaat in elkaar klikken. Ze zijn ideaal voor thuis, maar ook voor kleine kantoren of hotelkamers. De Fix vloer is ideaal voor renovatie en eenvoudig verhuisbaar. De vloer kunt u overal direct overheen leggen zolang de ondergrond maar glad en stabiel is.

Bekijk alle click vinyl laminaatvloeren

Loose-lay vinyl laminaat

Ook de Handyfloor Flex legt u eenvoudig en snel. Simpelweg stickervel verwijderen en strook op de juiste plek leggen. De stroken legt u tegen elkaar aan waardoor de vloer zo ligt. De semi-zelfklevende laag op de achterzijde van de stroken zorgt ervoor dat de stroken gefixeerd blijven liggen. Ligt een strook niet goed of wilt u de vloer weer verwijderen? Geen probleem, u kunt de stroken altijd weer losmaken. Zelfs verhuizen is geen probleem. De semi-zelfklevende laag blijft actief, dus kunt u gewoon opnieuw gebruiken. Door de geringe dikte zijn de stroken op maat te maken met een hobbymes. U hoeft alleen een lijn te trekken met een hobbymes, waarna u de strook zonder moeite op de juiste plek breekt.

Bekijk alle loose-lay vinyl laminaatvloeren


Voordelen van Handyfloor vinyl laminaat

VOCHTBESTENDIG

Handyfloor vloeren zijn vochtbestendig. Knoeit u met inschenken of gaat er een glas om? Dat is geen probleem. Het is zelfs zo, dat onze vloeren worden aangeraden voor natte ruimtes zoals de keuken, de badkamer of het toilet. Daar waar laminaat en parket gevoelig zijn voor vocht, stoten Handyfloor vloeren vocht juist af. U hoeft daarom niet bang te zijn voor vochtplekken of bobbels in het oppervlak.

MINIMAAL CONTACTGELUID

De dichtheid van het materiaal vinyl zorgt ervoor dat contactgeluiden tot een minimum worden beperkt. Hoe hoger de dichtheid van een materiaal, hoe minder lucht erin zit. Lucht zorgt voor een zogenaamd ‘klankkast-effect’ – en dat willen we juist voorkomen. Met Handyfloor zit u dus goed: het geluid van tikkende hakken of schuivende stoelen wordt gedempt.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Vinyl is een onderhoudsvriendelijk product. De vloer is vocht- en vuilafstotend. Als er iets geknoeid wordt, kunt u het dus eenvoudig afnemen met een natte doek of sopje. De ondoordringbare PU-beschermlaag voorkomt dat vocht in de vloer trekt. De Sanosol-behandeling die de vloer heeft ondergaan, zorgt bovendien dat de ontwikkeling van micro-organismen wordt geremd. Een goede hygiëne is dus gemakkelijk te handhaven. Fijn voor alle typen huishoudens, en zelfs voor mensen met astmatische aandoeningen.

VLOERVERWARMING

De Handyfloor vinyl vloeren zijn een ideale keuze wanneer u vloerverwarming heeft. Het grote voordeel van onze vloeren is de geringe dikte, waardoor de vloer warmte snel verspreidt. U kunt het meestal op de bestaande ondergrond leggen, zonder een ondervloer die veel warmte tegenhoudt.

VLOERVERWARMING ALS HOOFDVERWARMING

Het materiaal van onze vloeren (vinyl) is een uitstekende warmtegeleider. Zodra u de vloerverwarming aanzet, zult u de warmte aan uw voeten voelen. Maar het is niet alleen fijn voor uw voeten; het rendement van de vloerverwarming is zelfs zo hoog dat het de hele ruimte verwarmt. Omdat vloerverwarming over de hele ruimte is verspreid, wordt de kamer snel en gelijkmatig opgewarmd. Het is dus niet meer nodig om extra radiatoren te plaatsen. Dit in tegenstelling tot traditioneel laminaat, dat warmte niet goed geleidt en dus niet ideaal is in combinatie met vloerverwarming.

SLIJTVAST

De vloer is misschien wel het meest gebruikte meubilair in huis. Het moet daarom wel tegen een stootje kunnen, zodat het niet elk jaar vervangen hoeft te worden. Met een vinyl vloer zit u goed: deze stevige kunststof vloer behoudt zijn kwaliteit, zelfs bij intensief gebruik. Het materiaal is bijzonder slijtvast. Het is opgebouwd uit verschillende lagen, met bovenop een beschermende toplaag. Deze PU-beschermlaag is over de print heen aangebracht en beschermt de vloer tegen krassen en andere slijtage.

HANDYFLOOR STICK, FIX OF FLEX?

Als u kiest voor een vinyl vloer van Handyfloor, heeft u drie mogelijkheden: de Handyfloor Stick, Fix of Flex. Voor thuisgebruik zijn alle vloeren geschikt – ze zijn helemaal afgestemd op de dagelijkse bezigheden. In een ruimte waar de vloer nog intensiever wordt gebruikt, zoals een hotelkamer of kantoor, zijn de Fix en Flex de beste keuze. Deze vloeren zijn iets dikker en hebben daardoor meer draagkracht.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Beste nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kies nu uw vloer