Handyfloor Superior-collectie

Als pvc-vloerenspecialist hebben wij een nieuw type pvc-vloer opgenomen in het assortiment dat zich in kwaliteit onderscheidt.
De pvc-vloeren van dit type zijn gebundeld in de Superior-collectie.


Onovertroffen kwaliteit
  • Extra grote eikenplanken en leisteentegels
  • Luxueuze toplaag met voelbare 3D-structuur
  • LVT met Isocore kernlaag

Meer informatie
Gemakkelijk te leggen
  • Leggen zoals click-laminaat
  • Ondervloer is al bevestigd aan de planken en tegels
  • Egaliseren van de ondergrond is meestal niet nodigSuperior-collectie van Handyfloor
Kwaliteit en gemak
De vloeren bestaan uit grote eiken planken en grote leisteentegels in verschillende kleuren. De planken zijn extra mooi vanwege de speciale luxe toplaag met 3d-structuur, ook wel register embossing genoemd. De kernlaag is gemaakt van Isocore; een speciale, zeer stabiele structuur. Dat betekent dat deze vloeren de sterkste pvc bevatten die op de markt verkrijgbaar is.
De geluiddempende en egaliserende ondervloer is al bevestigd aan de planken. Omdat de vloeren uit de Superior-collectie uit pvc-click-laminaat bestaan, kunnen ze kleine oppervlakteverschillen absorberen en hoeft de ondergrond in tegenstelling tot bij andere typen pvc-vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden. De Superior-vloeren zijn te koop voor de introductie-prijs van € 44,99 per m².

Voordelen van pvc
Net als gewone pvc-vloeren is deze collectie van pvc-click-laminaat zeer onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming, watervast en slijtvast. De vloeren van Handyfloor minimaliseren contactgeluiden en hebben een realistisch uiterlijk.

Pvc-vloerenspecialist
Handyfloor is de enige pvc-vloerenspecialist in Nederland en onderscheid zich van andere vloerenaanbieders door de beste prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreid assortiment zelf te leggen vloeren aan te bieden. U kunt alle vloeren bekijken en bestellen op deze website of in de showrooms in Utrecht, Eindhoven en Rotterdam.