Stille vloer?

Het liefst wilt u even rustig werken, of niets doen, of juist genieten van de rust. Maar dat wordt lastig wanneer iemand met een heleboel gebonk en getik over de vloer loopt. Of wanneer de kinderen met autootjes op de grond aan het racen zijn. Precies voor deze hinderlijkheden hebben wij een oplossing, namelijk de stille vloeren van Handyfloor. Hieronder vindt u de voordelen van Handyfloor.
Een stille vloer
Veroorzaakt geen overlast
Geen akoestiek
GELUIDSREDUCERENDE
PVC-VLOEREN

EN ISO 717 / 2

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Handyfloor – stille kunststof vloeren.

De stille kunststof vloeren van Handyfloor zijn inmiddels een beproefd concept. Zowel online als in verschillende winkels door heel Nederland kunt u Handyfloor kopen. Onze stille vloeren bestaan uit stroken (net zoals bij laminaat). Ons assortiment bestaat uit pvc vloeren van 2 tot 7,5 mm dik. Onze vloeren zijn makkelijk te knippen, snijden en zagen, zelfs als u geen ervaring hebt met het leggen van een vloer. Dat is de reden waarom iedereen Handyfloor zelf kan leggen. Bovendien bieden wij onze vloeren in veel verschillende designs aan, van eiken tot grijs en van klassiek tot modern.

Bent u op zoek naar een unieke vloer? Dan is Handyfloor dus een uitstekende keuze. Op deze website kunt u de collectie op uw gemak bekijken. Onze vloeren zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en daarbij kunt u zelf ook nog eens de leverdag kiezen. Wilt u het liefst eerst een gratis staal ontvangen omdat u twijfelt? Ook dat kan bij Handyfloor: geen enkel probleem!