Slaapkamer vloer

In uw slaapkamer is één ding het belangrijkste: slapen! Daarom is het handig dat uw vloer ‘stil’ is, bijvoorbeeld voor wanneer er iemand nét wat eerder uit bed moet. Of wellicht bent u gevoelig voor stof en is het dus belangrijk dat uw slaapkamer vloer hygiënisch is? En heeft u graag een onderhoudsvriendelijke vloer die ook nog eens past bij de sfeer van uw slaapkamer? Kijk dan op deze website naar de collectie slaapkamer vloeren van Handyfloor.
Minimale contactgeluiden
Geschikt voor astma of cara-aandoeningen
Onderhoudsvriendelijk
PVC LAMINAAT

ALLE VLOEREN 40% KORTING

NU VANAF
€ 19,95 € 16,95 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Handyfloor - prachtige slaapkamer vloeren

Handyfloor is een bedrijf dat steeds meer bekend wordt in de wereld van de vloeren. Dat komt omdat de vloeren van Handyfloor allerlei pluspunten hebben, zoals de geringe dikte. Doordat onze vloeren slechts 2 tot 4 mm dik zijn, kan iedereen de vloeren zelf knippen of snijden. En dat betekent dus ook zelf leggen! Dat maakt Handyfloor een uniek en populair concept. U koopt Handyfloor in diverse winkels in heel Nederland en op het internet. U heeft dan keuze uit een groot assortiment, namelijk veel verschillende dessins.


Op deze website kunt u zowel gratis stalen als de vloeren bestellen. Deze zijn vrijwel altijd op voorraad leverbaar. Ook kiest u zelf de leverdag uit.