Blader door producten

Scratch Fix

Normale prijs: € 54,95

Special Price € 49,95

(incl. BTW)

3- 4 weken levertijd

Alles wat u nodig heeft om eenvoudig krassen te verwijderen van uw pvc-vloer of zeer diepe krassen minder zichtbaar te maken.

Deze professionele pvc-repair-set bevat simpele instructies om met het schuurdoekje, de Scratchfix-pen en de Scratchfix-spray zichtbare krassen weg te halen.
Direct bestellen

Product specificaties

Toepassing:
Professionele repair-set om om eenvoudig krassen te verwijderen van uw pvc-vloer of zeer diepe krassen minder zichtbaar te maken.

Voordeel:
Houdt uw vloer langer mooi door zichtbare krassen weg te halen met deze pvc-repair-set.

Inhoud:
Scratchfix PU Repair pen + Scratchfix PU Repair Spray + schuurdoek + katoenen doek + plastic wig + handleiding

Gebruik:
Maak het te behandelen oppervlak goed schoon. Maak diepe krassen egaler met de vloer met de plastic wig en de schuurdoek. Haal de ontstane stoflaag weg met een vochtige doek. Spoel de stift bij het eerste gebruik uit met water en maak hem droog met een katoenen doek.

Schud de stift 15 seconden lang voordat u hem gaat gebruiken. Haal de dop eraf. Houd nu de stift met de punt naar boven en knijp in de stift om de lucht eruit te halen. Houd nu de stift met de punt naar beneden en knijp een paar druppels in de doek. Nu dept u voorzichtig de stift op de kras. Na 10 tot 15 minuten kunt u eventuele verschillen in glans weghalen met de plastic wig. Spoel en droog de stift af na gebruik. Verschillen in glans kunt u na een uur bijwerken met de schuurdoek en de spray in de richting van de structuur in de vloer.