De ideale vloer met huisdieren


Als u veel waarde hecht aan een aangename, schone en hygiënische leefomgeving voor zowel u als uw huisdieren, dan zijn pvc vloeren de perfecte keuze.
Handyfloor
Niet glad
Eenvoudig te reinigen
Vochtbestendig
Geluiddempend
Slijtvast
Totaal
PVC VLOEREN

NU VANAF € 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Bekend van

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldige vloer!

Super vloer. Mijn kat en 2 honden kunnen door het huis lopen zonder uit te glijden en het schoonmaken is een makkie. Het leggen van de vloer is weggelegd voor iedereen!

Theo 12/07/2016

LEGGEMAK

Handyfloor leggen is heel gemakkelijk. In drie simpele stappen is het gebeurd, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval. Het is het wel van belang dat de ondergrond glad is.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Huisdieren laten vaak vocht, vuil, krassen en haren achter en dit zorgt al snel voor veel vuil en bacteriën. Geen enkel ander soort vloer is zo vlak afgewerkt als een pvc vloer en dit zorgt er voor dat deze vloeren vuil afstotend en antibacterieel zijn. Daarnaast worden pvc vloeren naadloos gelegd waardoor het vuil van huisdieren hierin zich niet kan ophopen. Het reinigen van de vloer gaat daarom erg gemakkelijk en snel met zowel de stofzuiger, dweil of gewoon een natte doek.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Handyfloor heeft een goede warmtegeleiding en is daarom goed bruikbaar voor ruimtes met vloerverwarming. De warmte komt goed door vloeren heen en voelt daardoor aangenaam aan de voeten. Tegelijkertijd wordt niet alleen de vloer verwarmd, maar ook heel het huis wat zorgt lagere energiekosten.

VOCHTBESTENDIG

Handyfloor is geen natuurlijk product. Daarom zal het niet uitzetten of krimpen. Alle Handyfloor vloeren zijn vochtbestendig en het is geen enkel probleem als huisdieren met natte pootjes over de vloer lopen.

SLIJTVAST

Alle Handyfloor vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat Handyfloor extra slijtvast is en een zeer sterke bescherming vormt tegen krassen, vlekken en andere vormen van slijtage.

CONTACTGELUIDEN REDUCTIE

Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden, zowel bij de Stick als de Fix vloeren. Bij Handyfloor Stick wordt dit voordeel nog eens versterkt door dat deze vloer direct op de ondergrond verlijmd is. Als uw huisdieren met de pootjes binnen loopt wordt dit geluid dus gedempt in plaats van versterkt wat zorgt voor een rustigere sfeer in huis.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Beste nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kier nu uw vloer