Pvc vloeren

Vind nu jouw pvc vloer!

Tijdelijk vanaf
€ 17,49 / m²

Bekijk alle pvc vloeren

Bekend van

Uitproberen en vergelijken

Je weet zelf het beste wat bij jouw interieur past.
Bestel nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bestel nu gratis stalen

Welke pvc vloer past bij mij?

Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in drie soorten. Ieder soort heeft zo zijn voor- en nadelen. Bekijk daarom goed wat het beste bij je past.

Klik pvc vloeren


Klik pvc vloeren zijn vergelijkbaar met ‘gewoon’ laminaat. De vloer leg je eenvoudig zelf door de stroken of tegels in elkaar te klikken. Je hebt enkel een stanleymes of fijne zaag nodig om de stroken of tegels op maat te maken. Om te zorgen voor een goede ondergrond dien je een pvc ondervloer eronder te plaatsen. Uiteraard kunnen we dit ook voor je regelen en door een professional laten doen.

Click pvc is bij Handyfloor verkrijgbaar in Budget, Home en Pro kwaliteit. Kies de juiste vloer voor jouw situatie. De Budget kwaliteit is geschikt voor licht huishoudelijk gebruik (o.a. Slaapkamer, badkamer en kinderkamer), de Home kwaliteit voor normaal tot intensief huishoudelijk gebruik (o.a. Woonkamer, keuken en gang) en de Pro kwaliteit zelfs voor professioneel gebruik (o.a. Kantoor, winkel, praktijkruimte en restaurant).

Bekijk alle klik pvc vloeren

Plak pvc vloeren


Plak pvc ofwel zelfklevende pvc vloeren bestaan uit stroken of tegels met een stickervel onderaan bevestigd. Door het stickervel te verwijderen plak je ze eenvoudig op de ondergrond. Deze moet wel egaal en stofvrij zijn. Je hebt enkel een stanleymes of schaar nodig om ze op maat te maken. Een ondervloer is hierbij niet nodig.

Plak pvc is bij Handyfloor verkrijgbaar in Budget en Home kwaliteit. Net zoals bij click pvc is Budget geschikt voor licht huishoudelijk gebruik en Home voor normaal tot intensief huishoudelijk gebruik. Plak pvc is niet geschikt voor professioneel gebruik.

Bekijk alle plak pvc vloeren

Dryback pvc vloeren

Dryback pvc vraagt om een professionele klusser. Het is geen doe-het-zelf vloer, tenzij je de Adherent ondervloer gebruikt. Dit is een zelfklevende ondervloer waarop je stroken of tegels vastplakt. Zo zorg je tevens de vloer later weer te verwijderen is.

Diverse van onze klik pvc en plak pvc vloeren zijn verkrijgbaar in dryback variant. Vraag een adviseur naar de mogelijkheden.

Bekijk alle dryback pvc vloeren

Voor alle ruimtes in huis

De praktische eigenschappen van een pvc vloer zorgen ervoor dat ze in alle ruimtes in huis toegepast kunnen worden. Wil je een pvc vloer in je keuken? Of zelfs in je badkamer? Het kan. En het is zelfs nog gemakkelijk ook. Kijk wel goed naar de kwaliteit. De Budget-lijn is alleen geschikt voor je slaapkamer, badkamer of kinderkamer. De Home- en Pro-lijn voor alle ruimtes in huis. De Pro-lijn is zelfs geschikt voor professionele toepassingen zoals kantoren, winkels, restaurants en praktijkruimtes. Kies de vloer die het beste bij jou past.


Kom kijken in onze showrooms!

Benieuwd naar hoe onze pvc vloeren collectie er in het echt uitziet? In onze showrooms kan je alle vloeren in het groot bekijken. Je bent van harte welkom in één van onze showrooms. Onze showrooms zijn gevestigd in Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Adresgegevens, openingstijden en meer vind je via onderstaande links.