De ideale vloer voor het gezin


Kinderen kunnen het huis behoorlijk op zijn kop zetten met al het rennen, springen, knutselen en spelen op de grond. Tegelijkertijd wil je ze niet continu op de vingers zitten om te voorkomen dat de vloer zal beschadigen. De ideale oplossing hiervoor is een pvc vloer.
Handyfloor
Niet glad
Eenvoudig te reinigen
Vochtbestendig
Geluiddempend
Vloerverwarming geschikt
Totaal
PVC VLOEREN

NU VANAF € 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Bekend van

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Helemaal tevreden!

Wat een geweldig product, weinig krassen, makkelijk in onderhoud en de kinderen kunnen door de kamer rennen zonder uit te glijden. De vloer ziet er ook nog eens uit als echt hout! Super!!

Anniek 10/07/2016

LEGGEMAK

Handyfloor leggen is heel gemakkelijk. In drie simpele stappen is het gebeurd, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval. Het is het wel van belang dat de ondergrond glad is.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Handyfloor is vuil afstotend en hoeft daarom minder vaak gedweild te worden dan bijvoorbeeld laminaat vloeren. Vuil en etensresten zijn daarnaast in een handomdraai weg te dweilen.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Handyfloor heeft een goede warmtegeleiding. De vloeren zijn daarom goed bruikbaar voor ruimtes met vloerverwarming. De warmte komt goed door vloeren heen en voelt daardoor aangenaam aan de voeten. Tegelijkertijd wordt niet alleen de vloer verwarmd, maar ook heel het huis wat zorgt lagere energiekosten.

VOCHTBESTENDIG

Pvc vloeren zijn niet gevoelig voor vocht en water en het is daarom geen enkel probleem als er bijvoorbeeld wat drinken op de vloer terecht komt. Handyfloor is geen natuurlijk product en daarom zal het niet uitzetten of krimpen.

SLIJTVAST

Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat Handyfloor extra slijtvast is en een zeer sterke bescherming vormt tegen krassen, vlekken en andere vormen van slijtage. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over bijvoorbeeld de wieltjes van speelgoedauto's of loopstoeltjes op een Handyfloor.

GELUIDDEMPEND

Bij Handyfloor hoor je geen harde klanken bij het lopen of bij vallend speelgoed zoals op een houten of een laminaatvloer. Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden, zowel bij de Stick als de Fix vloeren. Bij Handyfloor Stick wordt dit voordeel nog eens versterkt door dat deze vloer direct op de ondergrond verlijmd is.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Beste nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kies uw stalen