PVC VLOEREN

BELEEF HET GEVOEL VAN HOUT

NU VANAF
€ 17,49 / m²

Bekijk alle pvc vloeren

Uitproberen en vergelijken

Je weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 4 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk alle pvc vloeren

Welke pvc vloer past bij mij?

Pvc vloeren zijn verkrijgbaar in drie soorten. Ieder soort heeft zo zijn voor- en nadelen. Bekijk daarom goed wat het beste bij je past.

Click pvc vloeren

Pvc klik laminaat is vergelijkbaar met ‘gewoon’ laminaat. De vloer leg je eenvoudig zelf door de stroken of tegels in elkaar te klikken. Je hebt enkel een stanleymes of fijne zaag nodig om de stroken of tegels op maat te maken. Om te zorgen voor een goede ondergrond dien je Base ondervloer eronder te plaatsen. Uiteraard kunnen we dit ook voor je regelen en door een professional laten doen.
Click pvc is bij Handyfloor verkrijgbaar in Budget, Home en Pro kwaliteit. Kies de juiste vloer voor jouw situatie. De Budget kwaliteit is geschikt voor licht huishoudelijk gebruik (o.a. Slaapkamer, badkamer en kinderkamer), de Home kwaliteit voor normaal tot intensief huishoudelijk gebruik (o.a. Woonkamer, keuken en gang) en de Pro kwaliteit zelfs voor professioneel gebruik (o.a. Kantoor, winkel, praktijkruimte en restaurant).

Zelfklevende pvc vloeren

De zelfklevende vloer is vergeleken met andere types erg eenvoudig en snel te leggen. De zelfklevende vloer is geschikt voor ruimtes waar je geen intensief gebruik van maakt, zoals een slaapkamer of zolder. Dit komt omdat de toplaag 0,2 mm dik is. De zelfklevende vloer plakt direct op de ondergrond als deze met de Handyfloor primer is voorbereid.

Hoe bereid ik mijn ondergrond voor? Hoe leg ik deze vloer? Hoe onderhoud ik deze vloer?

Dryback pvc vloeren

Dryback vloeren worden meestal geadviseerd voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals winkelpanden en appartementsgebouwen. Dryback vloeren kunnen op twee manieren gelegd worden, door de vloer te verlijmen op de ondergrond of door eerst de Handyfloor Adherent-ondervloer te leggen en hier daarna de dryback vloer op te plakken.

Hoe bereid ik mijn ondergrond voor? Hoe leg ik deze vloer? Hoe onderhoud ik deze vloer?