Parketvloer vergelijken

HANDYFLOOR PARKETVLOER
Leggemak
Onderhoudsvriendelijk
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig
Slijtvast
Contactgeluiden reductie
HANDYFLOOR

VLOEREN TOT 40% KORTING

NU VANAF
€ 19,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

LEGGEMAK

Handyfloor: Handyfloor legt u in drie simpele stappen, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval. Het is het wel van belang dat de ondergrond glad is.

Parket: Parket moet worden verlijmd of zwevend worden gelegd. Het is niet gemakkelijk om grote ruimtes te verlijmen. Ook het zwevend leggen is niet eenvoudig. Aan de wanden zaagt u het materiaal op maat en vervolgens dient u de vloer in elkaar te timmeren.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Handyfloor: Handyfloor maakt u schoon met alleen een dweil en stofzuiger. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus het is zeker niet erg als u een emmer sop op de vloer laat vallen.

Parket: Een stofzuiger en dweil: daarmee maakt u parket schoon. Toch is dit soms lastig, want de naden van parket zijn niet beschermd en dus niet waterbestendig. Van te veel water kan het materiaal gaan bobbelen.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Handyfloor: Handyfloor heeft een goede warmtegeleiding. De vloeren zijn daarom goed bruikbaar voor ruimtes met vloerverwarming. Dit zorgt bovendien voor lagere energiekosten.

Parket: Er zijn speciale ondervloeren op de markt voor parket. Deze zijn - afhankelijk van de dikte - alleen niet echt warmtegeleidend. Sterker nog: het is af te raden om uw verwarming als hoofdverwarming te gebruiken bij parket.

VOCHTBESTENDIG

Handyfloor: Handyfloor is geen natuurlijk product. Daarom zal het niet uitzetten of krimpen. Het is dus vochtbestendig.

Parket: Parket is niet vochtbestendig: het krimpt en zwelt wanneer het met vocht in aanraking komt. Een laklaag kan een oplossing bieden wanneer u de vloer wilt dweilen. Maar bij langdurig vocht is deze laklaag ook geen redding...

SLIJTVAST

Handyfloor: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat Handyfloor extra slijtvast is.

Parket: De slijtvastheid van parket is vooral afhankelijk van de samenstelling van de vloer en de dikte en kwaliteit van de toplaag[G1] . Dit heeft dus betrekking op de verhouding van de prijs en kwaliteit.

CONTACTGELUIDEN REDUCTIE

Handyfloor: Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden, zowel bij de Stick als de Fix vloeren. Bij Handyfloor Stick wordt dit voordeel nog eens versterkt door dat deze vloer direct op de ondergrond verlijmd is. Op die manier ontstaat er namelijk geen akoestiek.

Parket: De holle ruimte tussen de ondergrond en de vloer zorgt voor het klankkast effect. Dit kan storend zijn, al kan een ondervloer dit wel wat verminderen.