Een milieuvriendelijke vloer?

Tegenwoordig kunt ook u niet achterblijven met het milieubewuste denken. U hecht waarde aan de toekomst van onze planeet en vindt recycling belangrijk. U vindt het belangrijk dat producten zowel milieuvriendelijk gemaakt als getransporteerd worden Kortom: u draagt de natuur een warm hart toe. Wij van Handyfloor doen dat ook: wij zijn milieubewust.
Na gebruik 100% recyclebaar
Geen zware metalen gebruikt bij de productie
Bijzonder weinig restafval bij de productie
Geen overbodige transporten (lokale grondstoffen gebruikt)
PVC LAMINAAT

DUURZAAM EN RECYCLEBAAR

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Handyfloor – milieuvriendelijke vloeren.

Inmiddels is Handyfloor een bekend fenomeen in de vloerenwereld. In diverse winkels in heel Nederland en online kunt u namelijk kiezen uit een afwisselend aanbod aan milieuvriendelijke vloeren. Met veel designs is de kans groot dat u een vloer vindt die bij u past. Ons assortiment bestaat uit pvc vloeren van 2 tot 7,5 mm dik. Onze vloeren zijn makkelijk te knippen, snijden en zagen, zelfs als u geen ervaring hebt met het leggen van een vloer. Iedereen kan Handyfloor zelf leggen, en dat blijkt voor veel van onze klanten dé reden te zijn om voor Handyfloor te kiezen.

Op deze website kunt u zowel de vloeren als gratis stalen bestellen. Deze zijn vrijwel altijd op voorraad leverbaar. Bovendien kiest u zelf de leverdag uit.