Laminaat voor jouw badkamer: Vergelijker

PVC LAMINAAT LAMINAAT
Vochtbestending
Onderhoudsvriendelijk
Voorkomt uitglijden
Vloerverwarming geschikt
Totaal
PVC LAMINAATNU VANAF
€ 17,49 / m²

Bekijk alle vloeren

Bekend van

Uitproberen wat past bij je?

Bestel vrijblijvend tot 4 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Laminaat in de badkamer?

Ben je op zoek naar laminaat voor in de badkamer? Eentje die niet uitzet of krimpt als hij nat wordt? Wil je zonder zorgen uit bad kunnen stappen? Of wil je tijdens het dweilen per ongeluk een emmer sop kunnen laten omvallen?

Geen punt: Handyfloor biedt dan een uitkomst. Op deze pagina lees je waarom.

VOCHTBESTENDIG

LAMINAAT

Traditioneel laminaat is niet geschikt voor de badkamer. Het materiaal (hout) is niet goed bestand tegen vocht, zelfs wanneer het is behandeld met een waterafstotende toplaag. Deze laag volstaat voor kleine beetjes vocht, maar niet voor een volledig vochtige ruimte. Traditioneel laminaat in de badkamer zal daarom binnen de kortste keren vochtplekken vertonen.

PVC LAMINAAT

Een Handyfloor is gemaakt van kunststof (pvc) en daarom 100% vochtbestendig. Niet onbelangrijk in de badkamer! Pvc heeft waterafstotende eigenschappen, waardoor vocht niet in de vloer kan trekken. Daarom hoef je bij een pvc vloer niet te vrezen voor vochtplekken, verkleuring of bobbels in het oppervlak.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

LAMINAAT

Traditioneel laminaat is erg gevoelig voor vocht en vuil. Dit betekent dat het schoonmaken van zo’n vloer met beleid moet gebeuren. Te vaak dweilen kan zorgen voor vochtplekken of verkleuring. Vuil kan bovendien moeilijk te verwijderen vlekken veroorzaken.

PVC LAMINAAT

Een Handyfloor heeft geen speciale behandeling nodig wanneer het aankomt op schoonmaken. De vloer is bestand tegen vocht en daarom gewoon te reinigen met een natte doek of zelfs een sopje. Bovendien is pvc laminaat behandeld met Sanosol. Deze behandeling zorgt ervoor dat micro-organismen zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. Daarmee is een goede hygiëne eenvoudig te handhaven.

VOORKOMT UITGLIJDEN

LAMINAAT

Een traditionele laminaat vloer heeft wel het uiterlijk van een echte houten vloer, maar niet de textuur van echt hout. Daardoor kan de vloer erg glad zijn. In een vochtige ruimte zoals de badkamer is dat gevaarlijk: als een gladde vloer nat wordt, is de kans op uitglijden groot.

PVC LAMINAAT

Handyfloor pvc laminaat is bijna niet van echt laminaat te onderscheiden. Het is voorzien van een authentieke houtstructuur print. Daarnaast hebben de meeste Handyfloor vloeren ook een voelbare houtstructuur. Daardoor zijn ze ideaal voor in de badkamer: door de geribbelde structuur heb je meer grip op de vloer, waardoor je niet snel zult uitglijden.

GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING

LAMINAAT

Traditioneel laminaat is niet zo geschikt voor vloerverwarming. Het hout reageert op de warmte door uit te zetten of zelfs krom te trekken. Daarom moet er onder traditioneel laminaat altijd een isolerende ondervloer gelegd worden. Hout is van nature geen goede warmtegeleider, en in combinatie met deze tussenlaag beperkt het de efficiëntie van de vloerverwarming aanzienlijk.

PVC LAMINAAT

Handyfloor is bijzonder goed te combineren met vloerverwarming. Dit is een groot voordeel, zeker in de badkamer. In deze ruimte loopt u vaak op blote voeten; een warme vloer is dan wel zo prettig. Je kan pvc bovendien direct op de ondergrond leggen, waardoor de warmte zich makkelijk verspreid. Het rendement is zelfs zo hoog, dat je de vloerverwarming als hoofdverwarming kunt gebruiken.

Uitproberen en vergelijken

Bekijk thuis welke vloer het best bij jouw interieur past en vergelijk de kleuren van verschillende vloeren.
Bestel nu gratis 4 vloerstalen.

Kies nu jouw vloer