Kurkvloer vergelijken

HANDYFLOOR KURKVLOEREN
Leggemak
Onderhoudsvriendelijk
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig
Slijtvast
Contactgeluiden reductie
HANDYFLOORNU VANAF
€ 24,95 € 14,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

LEGGEMAK

Kurkvloer: Kurk dient u te verlijmen of zwevend te leggen. Grote ruimtes verlijmen is een pittige klus. Ook kurk zwevend leggen is niet gemakkelijk. Aan de wanden zaagt u het materiaal op maat en vervolgens dient u de vloer in elkaar te timmeren.

Handyfloor: Handyfloor leggen is heel gemakkelijk. In drie simpele stappen is het gebeurd, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval. Het is het wel van belang dat de ondergrond glad is.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Kurkvloer: Kurk kunt u ook met een stofzuiger en dweil reinigen. Alleen zijn de naden van kurk niet beschermd en dus ook niet vochtbestendig. Te veel water kan dan zorgen voor het bobbelen van het materiaal.

Handyfloor: Handyfloor maakt u slechts schoon met een dweil en stofzuiger. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus het is zeker niet erg als u een emmer sop op de vloer laat vallen.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Kurkvloer: Kurk isoleert goed, en dat betekent dat een vloerverwarming weinig zin heeft. U stookt met een kurken vloer dus nagenoeg voor niets...

Handyfloor: Handyfloor heeft een goede warmtegeleiding. De vloeren zijn daarom goed bruikbaar voor ruimtes met vloerverwarming. De vloerverwarming is dan zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat Handyfloor de warmte goed doorlaat, zorgt dit bovendien voor lagere energiekosten.

VOCHTBESTENDIG

Kurkvloer: Kurken vloeren zijn voorzien van een laklaag die ze direct beschermt tegen vocht. Maar wanneer de laklaag dun is of niet overal aanwezig is, trekt het water onmiddellijk in het materiaal. Dat leidt tot krimpen en zwellen.

Handyfloor: De pvc-vloeren van Handyfloor zijn niet gemaakt van een natuurlijk product, waardoor de vloer vochtbestendig is. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en u hoeft zich niet druk te maken over de hoeveelheid water die u daarbij gebruikt.

SLIJTVAST

Kurkvloer: De slijtvastheid van kurk hangt af van de aangebrachte vernislagen en de densiteit. Een vernislaag is een beschermende toplaag. De densiteit is afhankelijk van het aantal korrels dat samengeperst is in één tegel. Hoe hoger de densiteit, hoe sterker de vloer.

Handyfloor: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat Handyfloor extra slijtvast is.

CONTACTGELUIDEN REDUCTIE

Kurkvloer: De holle ruimte tussen de ondergrond en de vloer zorgt voor het klankkast effect. Dit kan storend zijn, al kan een ondervloer deze last wat verminderen.

Handyfloor: Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden, zowel bij de Stick als de Click vloeren. Bij Handyfloor Stick wordt dit voordeel nog eens versterkt door dat deze vloer direct op de ondergrond verlijmd is. Op die manier ontstaat er namelijk geen akoestiek.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Bestel nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kies nu uw vloer