KUNSTSTOF LAMINAAT

TOT 30% KORTING OP ALLE VLOEREN

NU VANAF
€ 24,95 € 17,95 / m²

Alle vloeren

Bekend van

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Geschikt voor vloerverwarming

Laat warmte optimaal door

Minimale contactgeluiden

Eindelijk rust in huis

Slijtvast

Geniet jarenlang van uw vloer

Onderhoudsvriendelijk

Met stofzuiger en dweil schoonmaken

Vochtbestendig

Nooit meer problemen met vocht

Hygiënisch

Geschikt voor mensen met astma- en cara-aandoeningen

Wat zijn kunststof-laminaat vloeren?

Handyfloor verkoopt zowel online als in verschillende winkels door heel Nederland een uniek product, namelijk kunststof laminaat. Dit is een kunststof product dat – net zoals laminaat – bestaat uit stroken. Alleen de kunststof vloeren van Handyfloor hebben de voordelige eigenschap maar 2 tot 4 mm dik te zijn. Hierdoor zijn onze vloeren gemakkelijk te knippen of te snijden; er komt geen zaag aan te pas. Door veel verschillende dessins aan te bieden, kunnen wij iedere klant voorzien van een prachtige nieuwe vloer.

Op deze website kunt u online uw vloer bestellen. Deze zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en u kunt bovendien zelf een leverdag kiezen. Wilt u liever eerst de vloer zelf kunnen bekijken en voelen? Bestel dan een gratis staal!

Soorten kunststof laminaat

Zelfklevende kunststof vloeren

De zelfklevende vloer is eenvoudig op maat te knippen doordat de stroken maar 2 mm dik zijn. Hierna hoeft alleen het stickervel verwijderd te worden en kan het geplakt worden op de ondervloer. Deze vloeren zijn verkrijgbaar van €19,95 tot en met €29,95 per m2. Deze vloer is voornamelijk geschikt voor thuisgebruik. Handyfloor is in alle ruimtes te leggen, zoals ook in de badkamer en keuken. Het grootste voordeel van deze zelfklevende vloer is dat de stroken zo dun zijn (2 mm) en dat er geen zaag of lijm nodig is om hem te leggen.

Bekijk alle zelfklevende kunststof vloeren

Click kunststof vloeren

Handyfloor Fix stroken zijn op maat te snijden. Nadat de snede gemaakt is, is de strook gemakkelijk te breken. Er komt dus geen zaag aan te pas. De stroken worden vervolgens in elkaar geklikt. De Fix vloeren zijn van een hogere kwaliteit en kosten €39,95 per m2. Ze zijn geschikt voor thuisgebruik en voor kleine kantoren of hotelkamers. Deze click vloer van 4 mm dik heeft het voordeel dat het verhuisbaar is en direct overal overheen kan worden gelegd zolang de ondergrond maar glad en stabiel is (ideaal dus voor renovatie).

Bekijk alle click kunststof vloeren

Loose-lay kunststof vloeren

Ook de Handyfloor Flex legt u eenvoudig en snel. Simpelweg stickervel verwijderen en strook op de juiste plek leggen. De stroken legt u tegen elkaar aan waardoor de vloer zo ligt. De semi-zelfklevende laag op de achterzijde van de stroken zorgt ervoor dat de stroken gefixeerd blijven liggen. Ligt een strook niet goed of wilt u de vloer weer verwijderen? Geen probleem, u kunt de stroken altijd weer losmaken. Zelfs verhuizen is geen probleem. De semi-zelfklevende laag blijft actief, dus kunt u gewoon opnieuw gebruiken. Door de geringe dikte zijn de stroken op maat te maken met een hobbymes. U hoeft alleen een lijn te trekken met een hobbymes, waarna u de strook zonder moeite op de juiste plek breekt.

Bekijk alle loose-lay kunststof vloeren


Voordelen van Handyfloor kunststofvloeren

VOCHTBESTENDIG

Handyfloor is vochtbestendig. Dat wil zeggen dat het geen probleem is wanneer er een glas water over de grond gaat. Sterker nog: Handyfloor is prima te leggen in natte ruimtes als de badkamer, keuken of het toilet. Bij laminaat en houten vloeren is dit niet het geval omdat daar hout in is verwerkt. Hout ‘werkt’ wanneer het in contact komt met vocht. Handyfloor is 100% vrij van hout en het materiaal waarvan Handyfloor is gemaakt (pvc) kan uitstekend tegen vocht.

MINIMAAL CONTACTGELUID

Handyfloor is een vloer die niet zorgt voor hinderlijke contactgeluiden, bijvoorbeeld getik wanneer er over de vloer gelopen wordt of kinderen die op de vloer spelen. Dat heeft te maken met de dichtheid van het materiaal. Er zit minder lucht in het materiaal dan bij bijvoorbeeld hout of laminaat waardoor er geen klankkast-effect ontstaat. Ook zijn de zelfklevende vloeren van Handyfloor stiller omdat ze meteen op de ondergrond worden geplakt.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Handyfloor is onderhoudsvriendelijk. Dat komt omdat het geen kwaad kan om de vloer nat schoon te maken, een sopje is geen enkel probleem. Daarom is Handyfloor bij uitstek geschikt voor huishoudens met kinderen of dieren. De reden hiervoor is dat de toplaag is voorzien van een ondoordringbare pu-beschermlaag waardoor vocht er niet kan intrekken. Bovendien is iedere Handyfloor behandeld met een zogenaamde Sanosol behandeling die de kans op micro-organismen voorkomt. Ook kunnen stof en vuil zich hierdoor niet hechten aan de vloer (eenvoudig schoon te maken dus!). Dit maakt de vloer ideaal voor mensen met astma- en cara-aandoeningen.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Handyfloor is geschikt voor vloerverwaring. Een dure ondervloer is niet nodig. Bij laminaat en houten vloeren wordt dit vaak wel geadviseerd omdat hout de warmte van de vloerverwarming niet goed kan verdragen (het zet uit en krimpt steeds). In Handyfloor zit geen hout verwerkt en dus is zo’n ondervloer niet nodig.
Met Handyfloor kan ook de vloerverwaring als hoofdverwarming gebruikt worden. Dat komt omdat het materiaal waaruit onze vloeren bestaan (pvc) een uitstekende warmtegeleiding heeft. In tegenstelling tot laminaat en alle soorten houten vloeren, die een veel mindere warmtegeleiding hebben en waardoor de vloerverwarming niet als hoofdverwarming te gebruiken is. In die gevallen moet men ook radiatoren bijplaatsen, en dat kost dus meer energie. Bij Handyfloor hoeft u geen radiatoren bij te plaatsen en kan de vloerverwarming als hoofdverwarming worden gebruikt. Handyfloor is dus ideaal wanneer u een nieuwe vloer wilt en tegelijkertijd uw vloerverwarming wilt behouden.

SLIJTVAST

Een nieuwe vloer kopen? Dan wil je er jarenlang van kunnen genieten. Een vloer dient dus lang mee te gaan, óók in de ruimtes die het meest gebruikt worden. Handyfloor is een uitstekend voorbeeld van zo’n vloer die jaar in jaar uit mooi blijft. Alle kunststof vloeren van Handyfloor zijn erg slijtvast. De vloeren bestaan uit diverse lagen duurzaam pvc materiaal. Iedere vloer is afgewerkt met een PU-beschermlaag. Dit is de toplaag die over de print van de vloer wordt aangebracht. Het is een soort van oersterke waslaag die de vloer beschermt tegen krassen en slijtage. Bij alle Handyfloor Stick vloeren is de beschermlaag afgestemd op thuisgebruik. Daar zijn deze vloeren perfect voor geschikt. Wilt u een vloer leggen in ruimtes die intensiever gebruikt worden zoals kantoren of hotelkamers, dan zijn de Handyfloor Fix vloeren de juiste keuze. Kortom, voor thuis en op kantoor een keuze voor de nu en de toekomst.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Beste nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kier nu uw vloer