Over Handyfloor

Over Handyfloor • Geschiedenis?
 • Missie
 • Visie
 • Vacatures

 • Geschiedenis Handyfloor  In 2008 startte Handyfloor met de verkoop van PVC vloeren. Directeur M. Looymans haalde het product naar Nederland en zo werd begonnen met de verkoop via internet.

  Omdat veel mensen het product ook echt wilde voelen en bekijken, is daarnaast een netwerk van verkooppunten door heel Nederland opgezet waar alle vloeren bekeken kunnen worden en waar goed advies gegeven wordt over het leggen van de stroken.

  Op dit moment zijn er drie Handyfloor showrooms in Nederland en twee in Duitsland. Wegens succes zijn wij bezig met de uitbreiding van het aantal showrooms.

  Ook de website is aan een metamorfose onderworpen en volledig ingericht op gebruiksgemak, zowel bij het bekijken van de vloeren, het aanvragen van stalen als bij het bestellen van een vloer.

  In het magazijn in Eindhoven is onlangs de opslagcapaciteit vergroot. Er is een extra ruimte bij gekomen voor de voorraad, voor de productie van showborden voor in de winkels en er is een showroom waar de vloeren in verschillende ruimtes liggen.

  Missie & Visie Handyfloor

   

  Klantgericht denken is een van onze speerpunten. Klantenservice o.a. op het gebied van product informatie, advies, levertijden, betaalgemak, garantie en thuisbezorging. Maar ook door in te spelen op het groeiende milieubewustzijn, door het gebruik van recyclebare materialen. En Handyfloor voelt zich niet alleen betrokken op gebied van milieu, ook onze maatschappelijke betrokkenheid speelt een grote rol binnen het bedrijf. Zo bieden wij kansen aan medewerkers uit sociale werkplaatsen door het creëren van arbeidsplaatsen voor hen binnen Handyfloor. Wij streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid met een enthousiast en toegewijd team!

  Vactures

   

  Helaas hebben wij momenteel geen vacatures open staan.