Bezorgen

Bij Handyfloor kunt uw bestelling laten bezorgen naar u thuis of ander afleveradres. Aan u de keuze.

 

Bezorgkosten


Onze verzamel- en transportkosten bedragen:

- € 24,95 voor bestellingen tot 6 verpakkingen (en bijproducten) binnen Nederland en België.

- € 49,95 voor bestellingen vanaf 6 verpakkingen (en bijproducten) binnen Nederland en € 59,95 naar België.

Uitgezonderd de waddeneilanden. Voor de tarieven voor de waddeneilanden kunt u contact met ons opnemen


Deze bestellingen worden vaak per palletvracht of in meerdere pakketten bij u afgeleverd. Bestellingen per palletvracht worden tot aan uw voordeur geleverd. Helaas levert onze transporteur niet in huis. Dit heeft te maken met aansprakelijkheid. Een pallet met een pompwagen binnenrijden in een woonhuis kan vaak leiden tot schade. Iets wat we uiteraard niet willen. Tevens is het niet mogelijk om met een palletwagen over grind en zandpaden te rijden.

In alle gevallen nemen wij het grootste deel van de kosten voor onze rekening. Voor overige landen zijn de verzendkosten afhankelijk van het land van bestemming. Daarvoor dient u contact met ons op te nemen.

 

Afleverdatum kiezen

Voor uw gemak kunt u uw eigen afleverdatum kiezen. Deze kunt u invullen tijdens het bestelproces. Ook handig wanneer u uw vloer alvast wilt bestellen, maar nog niet wilt ontvangen. Zo weet u zeker dat uw vloer er is wanneer u de vloer nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u uw nieuwe huis gaat betrekken en u alles op elkaar wilt afstemmen.

 

Snel geleverd

Meestal wordt uw vloer binnen 5 werkdagen geleverd. Bij iedere vloerpagina staat de verwachtte levertijd vermeldt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Voor afleveradressen op de Waddeneilanden, Duitsland en Luxemburg kunnen de leveringstermijnen met 1 of meerdere werkdagen toenemen vanwege langere afleveringstijden. Voor overige landen fluctueren de leveringstermijn. Daarvoor dient u contact (klik hier) met ons op te nemen.

Alle leveringen zijn drempel leveringen en worden tot de eerste drempel afgeleverd. Indien u wenst dat uw bestelling ook binnen wordt gezet, is dit alleen mogelijk voor een meerprijs. Neem hiervoor contact (klik hier) met ons op.

 

VervoerVloeren vanaf 14m2 worden verzonden via Vos Logistics. Vos Logistics levert gedurende werkdagen van 8.00u - 18.00u. Deze vloeren worden, vanwege de omvang, op een pallet geleverd. VOS Logistics stuurt u één dag van tevoren een sms, waarin een tijdspanne van levering staat aangegeven. De extra service van Vos Logistics is dat u een half uur van te voren gebeld wordt wanneer uw vloer afgeleverd wordt. Zo hoeft u niet thuis te wachten en kunt u rustig boodschappen gaan doen op de dag waarop uw vloer afgeleverd wordt.