Klantenservice | Betalingen

Betalen in de showroom

 

Bij Handyfloor kunt u in alle showrooms pinnen of contant betalen.


iDeal

 

Bij online bestellingen kunt u gebruikmaken van iDeal. Met iDeal betaal je eenvoudig via de online omgeving van je eigen bank. Wanneer je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Van Lanschot Bankiers, Moneyou, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos bank heb je toegang tot iDeal. Betalen met iDeal is volledig gratis bij Handyfloor.


Overboeking per bank

 

U kunt handmatig het geld overmaken naar onze bankrekening. Ons rekeningnummer is NL75ABNA0863466923 (BIC: ABNANL2A), ter name van Magudo BV. Vermeld het bestelnummer bij de betaling.


Onder Rembours (Betalen aan de bezorger)

 

U kunt ook onder Rembours betalen. Bij rembours vragen we een aanbetaling van 30% en kunt u het restantbedrag per pin bij de chauffeur voldoen. De kosten voor Rembours zijn +€8,95 is en u dient rekening te houden met uw ingestelde paslimiet, aangezien het restbedrag volledig betaald dient te worden bij de chauffeur.

Betalingstermijn

 

Als uw vloer binnen 3 maanden wordt geleverd, dient u de betaling volledig te voldoen. Verder dient de vloer 14 werkdagen voor levering volledig te hebben voldaan.

Wanneer u een betaling hebt gedaan, ontvangt u hiervan een bevestiging. Hierop staat onder andere het betaalde bedrag.


Aanbetaling

 

U kunt in al onze showrooms pinnen. U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte betaling. Ook kunt u het geld overmaken naar onze bankrekening. Vermeld het bestelnummer bij de betaling.

De aanbetaling is om uw bestelling te bevestigen, te reserveren en indien aangekocht in een actieperiode voor het behouden van de actieprijzen.

Indien de periode tussen uw besteldatum en verwachte leverdatum langer dan 3 maanden is vragen wij een aanbetaling van 30%. Wordt u vloer na 6 maanden geleverd dan dient u minimaal 10% aan te betalen. 14 werkdagen voor levering hoeft de vloer pas volledig betaald te zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte betaling.