PVC als keukenvloer

Handyfloor
Vochtbestendig
Eenvoudig te reinigen
Hygiënisch
TotaalEen keukenvloer uitzoeken is niet makkelijk. De vloer moet namelijk vaak aan allerlei eisen te voldoen. Zo dient hij waterbestendig te zijn en moet u hem makkelijk kunnen onderhouden. Er mogen geen vlekken in uw vloer trekken en ook zo hygiënisch mogelijk zijn.

De pvc-vloeren van Handyfloor voldoen aan al uw eisen en zijn speciaal geschikt voor in uw keuken.

In de collectie vind u zowel click-laminaat, dryback en zelfklevende tegels als planken in allerlei stijlen, zoals industrieel, rustiek, Scandinavisch en luxueus.

PVC-VLOEREN VOOR IN DE KEUKEN

Zelfklevend, click-laminaat of dryback

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Bekijk alle vloeren

Uitproberen wat bij u past?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord


Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...


Esther

VOCHTBESTENDIG

Een keukenvloer moet tegen een stootje kunnen, want in de keuken wordt geleefd! Een Handyfloor pvc vloer is een goede keuze. Pvc vloeren zijn gemaakt van kunststof en zijn dus vochtbestendig. Heeft u wat gemorst in de keuken? Geen probleem! In tegenstelling tot parket of laminaat, kan de pvc vloer ertegen: het vocht trekt niet in en loopt nergens tussendoor.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

In de keuken wordt gekookt, gegeten en... geknoeid. Een keukenvloer krijgt dus nogal wat te verduren. Niet elke vloer is bestand tegen het knoeien én het schoonmaken achteraf. De Handyfloor pvc vloeren zijn er wel helemaal op afgestemd. Ze hebben een vuilafstotende laag, waardoor vuil zich makkelijk laat verwijderen. Een natte doek is vaak al voldoende, maar ook dweilen is geen probleem. Zónder vlekken of bobbels te veroorzaken.

HYGIËNISCH

Hygiëne is heel belangrijk in de keuken. De plek waar u eten bereidt, mag geen broedplaats voor bacteriën zijn. Onze Handyfloor pvc vloeren hebben daarom een Sanosol-behandeling ondergaan. Deze behandeling voorkomt dat vuil in de vloer trekt en remt de groei van micro-organismen.