Werkkamer vloer inspiratie


Handyfloor
Minimale contactgeluid
Geschikt voor astma of cara-aandoeningen
Onderhoudsvriendelijk
Totaal

Plannen voor een nieuwe werkkamer? Steeds meer mensen werken deels vanuit hun eigen huis en een fijne prettige werkkamer is daarbij onmisbaar. In een werkkamer wilt u rustig kunnen werken, en al uw spullen bij de hand hebben. Door uw werkkamer slim in te richten hoeft u geen last te hebben van rommel en bespaart u ruimte. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale werkkamer vloer en laat u inspireren!Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze mooie vloeren

Welke woonstijl past er in uw werkkamer?

 

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer u in uw werkkamer wilt. Gaat u bijvoorbeeld voor een landelijke, een klassieke of juist een Scandinavische woonstijl? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer.

Misschien gaat u wel voor een donkere, warme houtlook vloer in combinatie met sfeervolle meubels? Dan zal een warme woonstijl waarschijnlijk bij u passen. Of misschien kiest u liever voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële woonstijl bij u.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe werkkamer tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe werkkamer. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld werkkamer meubels, een tegelsoort op de wand of een vloer.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u en uw werkkamer past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor elke werkkamer

Een pvc vloer van Handyfloor is niet alleen prachtig en sfeervol in uw werkkamer, maar ook enorm praktisch in elk opzicht. Zo zijn pvc vloeren geschikt voor vloerverwarming, hygiënisch, vochtbestendig en trekken er geen vlekken in.


Bepaal de juiste legrichting

Bij het leggen van een nieuwe vloer dient u rekening te houden met de legrichting. Zo kunt u uw nieuwe vloer verticaal, horizontaal of misschien wel diagonaal in uw werkkamer leggen. De legrichting bepaalt namelijk hoe groot, lang of breed uw werkkamer oogt.


Houdt rekening met lichtinval

De kleurtoon van een vloer is erg bepalend voor de sfeer in uw werkkamer. Zo geeft een lichte vloer bijvoorbeeld een rustige open uitstraling en geeft een donkere vloer juist een luxe, warme uitstraling waardoor meubels er goed uitspringen. Buiten dat dient u ook rekening te houden met de lichtinval in uw werkkamer. Heeft u grote ramen op het zuiden, dan zal een vloer een stuk lichter ogen dan wanneer u ramen heeft op het noorden.

Wist u dat:

► Een pvc vloer een slijtvaste toplaag heeft waardoor u jaren lang plezier hebt van uw vloer?

► De pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Hierdoor is vuil extra gemakkelijk te verwijderen. Bovendien zijn onze pvc vloer eenvoudig te reinigen met een stofzuiger en een dweil.

► Een plant in uw werkkamer uw productiviteit met wel 15% verhoogt?


Inspiratie opdoen voor een andere ruimte?

Werkkamer pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 14,99 / m²

Bekijk onze werkkamer pvc vloeren