Wandbekleding inspiratie


Handyfloor
Vochtbestendig
Slijtvast
Hygiënisch
TotaalEens iets anders doen met een saaie muur in uw huis? Wat dacht u ervan om deze te bekleden met hout of tegels? Met de pvc vloerdelen van Handyfloor hebt u geen gedoe met schroeven of tegellijm maar bevestigd u de zelfklevende pvc stroken direct op uw muur of wandpaneel.Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze mooie vloeren

Pvc als wandbekleding in de keuken of badkamer

 

Pvc is ook prima als wandbekleding toe te passen in bijvoorbeeld een keuken, bijvoorbeeld als spatwand achter uw fornuis. Door de vuilafstotende laag is het materiaal eenvoudig te reinigen.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe interieur tot leven. Knipsels uit kranten, tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van uw nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een vloer- of muurkleur.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u past.


Andere trends:

Wist u dat:

► De tegellook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze tegels kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De tegellook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Inspiratie opdoen voor een specifieke ruimte in uw huis?

Tegellook pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Bekijk onze tegellook pvc vloeren