Visgraat vloeren inspiratie


Handyfloor
Geschikt voor vloerverwarming
Vochtbestendig
Onderhoudsvriendelijk
Minimale contactgeluiden
TotaalBent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe visgraat vloer? Bij Handyfloor vindt u allerlei visgraat vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen én uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze visgraat PVC vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Zo zit er altijd een ideale visgraat vloer voor u bij!Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bestel gratis stalen

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe interieur tot leven. Knipsels uit kranten, tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van uw nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een vloer- of muurkleur.

Bij Handyfloor kunt u 4 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke vloer het beste bij u past.


Andere trends:

Wist u dat:

► De pvc visgraat vloeren van Handyfloor een uitstekende keuze zijn wanneer u vloerverwarming heeft? Door de geringe dikte en het feit dat pvc een uitstekende warmtegeleider is zijn pvc en vloerverwarming een geschikte combinatie.

► De vloer ook af kan werken met een zogeheten 'bies'? De bies geeft uw visgraat vloer een extra luxueuze en afgewerkte uitstraling.

► Visgraat vloeren de laatste jaren weer erg trendy zijn geworden? Een visgraat vloer is namelijk erg goed te combineren met de woonstijl Rustic Living of Rustic Living.


Inspiratie opdoen voor een specifieke ruimte in uw huis?