PVC Visgraat vloeren inspiratie


Handyfloor
Geschikt voor vloerverwarming
Vochtbestendig
Onderhoudsvriendelijk
Minimale contactgeluiden
TotaalBent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe visgraat vloer? Bij Handyfloor vindt u allerlei visgraat vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen én uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze visgraat PVC vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale pvc vloer voor u bij!Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Visgraat vloeren

Visgraat Superior assortiment

 

De Visgraat Superior vloeren van Handyfloor blinken uit in leggemak, zo kunt u eenvoudig in een handomdraai uw eigen visgraat pvc vloer plaatsen. Deze vloer bevat namelijk een geluiddempende en egaliserende ondervloer die ervoor zorgt dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze planken kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

Alle Visgraat Superior vloeren bekijken? Bekijk deze hier.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe interieur tot leven. Knipsels uit kranten, tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van uw nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een vloer- of muurkleur.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u past.


Andere trends:

Wist u dat:

► De pvc visgraat vloeren van Handyfloor een uitstekende keuze zijn wanneer u vloerverwarming heeft? Door de geringe dikte en het feit dat pvc een uitstekende warmtegeleider is zijn pvc en vloerverwarming een geschikte combinatie.

► De vloer ook af kan werken met een zogeheten 'bies'? De bies geeft uw visgraat vloer een extra luxueuze en afgewerkte uitstraling.

► Visgraat vloeren de laatste jaren weer erg trendy zijn geworden? Een visgraat vloer is namelijk erg goed te combineren met de woonstijl Rustic Living of Rustic Living.


Inspiratie opdoen voor een specifieke ruimte in uw huis?

Visgraat pvc vloeren

NU VANAF
€ 54,95 € 34,99 / m²

Bekijk onze pvc visgraat vloeren