Vintage vloeren

Handyfloor
Vochtbestendig
Eenvoudig te reinigen
Geschikt voor vloerverwarming
Totaal

Bent u op zoek naar een pvc vloer voor in uw vintage woning? Deze vloeren zorgen voor een passende vintage stijl die uw huis tot één geheel maakt.


Gezellig en klassiek ogend

Prachtige houtpatronen, met bruine tinten. Bruin combineert erg goed met tinten zoals oranje en natuurlijk wit. De bruine, warme kleuren doen je laten ontspannen en zijn ideaal voor bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer. Bruin is al jarenlang een enorm populaire kleur, zeker als u kijkt naar vloeren.


Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Vintage vloeren

Vintage woning

 

Een woning in een vintage woonstijl is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een donkere bank en maak gebruik van houten meubelen.

Ook verlichting speelt een erg belangrijke rol, ga voor warm of zelfs gelig licht.

Tip: stel een moodboard samen

 

Wilt u de perfecte basis creëren voor uw vintage inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw vintage interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer vloer.
Bij Handyfloor kunt u 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij uw vintage inrichting past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor een vintage interieur

De vloeren in een vintage woonstijl zorgen ervoor dat uw interieur modern en tegelijkertijd erg warm aanvoelt.


Visgraat

Er zijn ook vintage visgraatvloeren. De authentieke, warme uitstraling hiervan is te versterken door te werken met een bies of een band langs de rand van uw muur. En het voordeel van een vintage visgraatvloer van Handyfloor is dat deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming én ook nog eens vochtbestendig!


Vintage houtlook

Een onmiskenbaar materiaal in een vintage interieur is hout. Maar een houten vloer heeft vaak erg veel nadelen, zo werkt hout, kunnen er kringen op ontstaan en is het erg duur in aanschaf. De pvc vloeren van Handyfloor bieden hierin een oplossing. Deze zijn namelijk geschikt voor vloerverwarming, hebben een vuilafstotende laag en erg duurzaam.

Kenmerken van vintage vloeren:

Natuurlijk - Werk met hout of warme stoffen.
Houtlook - Een vintage houtlook maakt uw warme interieur helemaal af.
Knus - Door de warme kleurtonen oogt uw interieur erg knus.
Klassiek - Het gebruik van hout in combinatie met klassieke elementen zoals een oude schouw of stoel geeft het geheel een klassiek gevoel.
Gezellig - Het interieur oogt gezellig in plaats van kill of afstandelijk.


Inspiratie opdoen voor een andere woonstijl?

Vintage pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Bekijk onze vintage pvc vloeren