Luxe vloeren - Villa d'Arte

Handyfloor weet zich te onderscheiden met haar brede assortiment, waarvan een groot deel uit luxe vloeren bestaat. Deze vloeren hebben een uiterst stijlvolle en strakke uitstraling. Met deze vloeren creëert u een luxe en huiselijke sfeer in uw woning.


Interesse?

Bezoek dan een van onze drie showrooms in Eindhoven, Utrecht of Rotterdam. Op vertoon van de advertentie of met de kortingscode “Villadarte” ontvangt u gratis verzending bij besteding van €1000,-.


Geschikt voor vloerverwarming
Slijtvast
Minimale contactgeluiden
Hygiënische vloer

Ontvang het Handyfloor magazine vol met de nieuwste trends, tips voor het kiezen van een vloer en veel meer!

Geweldig in één woord

Deze vloer ligt in onze ensuite kamer en het toilet. De XL planken maakt de ruimte inderdaad groter doen lijken. We hebben extra pakketten gekocht voor de gang, puur doordat dit product ons zo goed bevalt.


Sandra

Pvc vloeren van Handyfloor

Inmiddels is Handyfloor een bekend concept in de wereld van de vloeren. Zowel in winkels in heel Nederland als online kunt u kiezen uit een veelzijdig aanbod aan mooie pvc vloeren. Met veel designs is er altijd voor ieder wat wils. De vloeren van Handyfloor zijn geschikt in combinatie met vloerverwarming, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk, eenvoudig zelf te leggen, realistische designs met een voelbare structuur en minimale contactgeluiden. Door deze eigenschappen zijn onze vloeren particulier en commercieel toepasbaar.

Op deze website kunt u zowel gratis stalen als de vloeren bestellen. Deze zijn vrijwel altijd op voorraad leverbaar. Ook kiest u zelf de leverdag uit.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe badkamer tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe badkamer. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld badkamermeubels, een tegelsoort op de wand of een vloer.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u en uw badkamer past.