Traprenovatie inspiratie


Handyfloor
Vochtbestendig
Onderhoudsvriendelijk
Minimale contactgeluiden
TotaalIs uw trap versleten, of bent u toe aan een nieuwe look van uw trap? Met de pvc vloerdelen van Handyfloor zorgt u er gemakkelijk voor dat uw trap weer als nieuw oogt. Door de toplaag op onze pvc vloerdelen hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtage van uw trap. De pvc vloerdelen van Handyfloor zijn gemakkelijk op maat te snijden met een stanleymes. Hierdoor renoveert u in een mum van tijd uw trap.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk alle vloeren

Pvc tegels op uw trap

 

Met onze tegellook vloerdelen geeft u uw trap een extra luxe effect. De vloerdelen zijn namelijk niet van echte tegels te onderscheiden en zijn bovendien slijtvast.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe interieur tot leven. Knipsels uit kranten, tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van uw nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een vloer- of muurkleur.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u past.


Andere trends:

Wist u dat:

► De tegellook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze tegels kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De tegellook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Inspiratie opdoen voor een specifieke ruimte in uw huis?