Tegellook vloer inspiratie


Handyfloor
Geschikt voor vloerverwarming
Vochtbestendig
Onderhoudsvriendelijk
Minimale contactgeluiden
TotaalBent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe tegellook vloer? Bij Handyfloor vindt u tegellook vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze pvc tegellook vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale tegellook vloer voor u bij!Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Tegellook vloeren

Welke tegellook vloer past er in uw interieur?

 

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer u wilt. Gaat u bijvoorbeeld voor een landelijke tegellook, dan zijn de vloeren vaak ruw of met een Portugees tegelpatroon. Of kiest u liever voor een klassiek, donkere tegellook? Bij de Scandinavische tegellook kom je vloeren tegen met heldere patronen of juist frisse geometrische patronen? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer.

Misschien gaat u wel voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële tegellook bij u.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe interieur tot leven. Knipsels uit kranten, tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van uw nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een vloer- of muurkleur.

Bij Handyfloor kunt u 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u past.


Andere trends:

Wist u dat:

► De tegellook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze tegels kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De tegellook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Inspiratie opdoen voor een specifieke ruimte in uw huis?

Tegellook pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Bekijk onze tegellook pvc vloeren