Slaapkamer vloer inspiratie


Handyfloor
Minimale contactgeluid
Geschikt voor astma of cara-aandoeningen
Onderhoudsvriendelijk
Totaal
In uw slaapkamer is één ding het belangrijkste: slapen! Daarom is het handig dat uw vloer ‘stil’ is, bijvoorbeeld voor wanneer er iemand nét wat eerder uit bed moet. Of wellicht bent u gevoelig voor stof en is het dus belangrijk dat uw slaapkamer vloer hygiënisch is? En heeft u graag een onderhoudsvriendelijke vloer die ook nog eens past bij de sfeer van uw slaapkamer? Kijk dan op deze website naar de collectie slaapkamer vloeren van Handyfloor.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 4 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Slaapkamer vloeren

Welke woonstijl past er in uw slaapkamer?

 

Natuurlijk is het belangrijk om te bepalen wat voor sfeer u wilt dat uw slaapkamer uitstraalt. Gaat u bijvoorbeeld voor een Scandinavische, klassiek donkere of een landelijke woonstijl in uw slaapkamer? Een slaapkamer moet uiteraard ook bij de rest van uw huis passen, wanneer u in een industriële loft woont kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonlook pvc vloer. Of wellicht kiest u liever voor een slaapkamer met een warme bruine houten vloer, passend bij een warme woonstijl.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe slaapkamer tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe slaapkamer. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een kleur op de wand of een nieuwe vloer.

Bij Handyfloor kunt u 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u en uw slaapkamer past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor elke slaapkamer

De pvc vloeren van Handyfloor zijn niet alleen prachtig in uw slaapkamer, maar ook enorm praktisch in elk opzicht. Zo zijn pvc vloeren geschikt voor vloerverwarming, hygiënisch, vochtbestendig en trekken er geen vlekken in.


Bepaal de juiste legrichting

Bij het leggen van een nieuwe vloer dient u rekening te houden met de legrichting. Zo kunt u uw nieuwe vloer verticaal, horizontaal of misschien wel diagonaal in uw slaapkamer leggen. De legrichting bepaalt namelijk hoe groot, lang of breedt uw woonkamer oogt.


Houdt rekening met lichtinval

De kleurtoon van een vloer is erg bepalend voor de sfeer in uw slaapkamer. Buiten dat dient u ook rekening te houden met de lichtinval in uw keuken. Heeft u grote ramen op het zuiden, dan zal een vloer een stuk lichter ogen dan wanneer u ramen heeft op het noorden.


Kies voor contrasten in kleur én vorm

Tijdens het inrichten van uw slaapkamer dient u er rekening mee te houden dat de meubels afsteken bij uw vloer en/of muren. Door te variëren in het gebruik van vormen creëert u een speels effect in uw slaapkamer.

Wist u dat:

► Pvc een onderhoudsvriendelijk product is? U kunt deze dan ook gemakkelijk en snel hygiénisch schoonmaken met een stofzuiger en een dweil.

► De pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vuil extra gemakkelijk te verwijderen is.

► De pvc vloeren van Handyfloor een Sanosol-behandeling hebben ondergaan? Deze speciale behandeling voorkomt dat vuil in het pvc trekt en remt de groei van micro-orgranismen sterk.


Inspiratie opdoen voor een andere ruimte?