Slaapkamer vloer inspiratie

Toe aan een nieuwe vloer in uw slaapkamer? Niets is fijner dan aan het einde van een vermoeiende dag lekker tot rust te komen in uw slaapkamer, en een vloer is daar een belangrijk onderdeel van. Het prettige aan de pvc vloeren van Handyfloor is dat deze contactgeluiden reduceren, waardoor loopgeluiden tot een minimum worden beperkt. Verder zijn de pvc vloeren van Handyfloor extreem hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale slaapkamer vloer en laat u inspireren!


Waarom pvc in de slaapkamer?

Een slaapkamer vloer dient hygiënisch te zijn en comfortabel aan te voelen. Pvc is daarom hét ideale materiaal om toe te passen als slaapkamer vloer. het is namelijk extreem hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en geluiddempend. Bovendien zijn de pvc vloeren van Handyfloor geschikt voor vloerverwarming, en voelen ze warm en zacht aan. Ook zijn onze pvc vloeren slijtvast en erg gemakkelijk zelf te leggen.


Begin bij de basis

Door een juiste basis te kiezen voor uw slaapkamer bent u gegarandeerd van jarenlang woon- en leefplezier.

Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan hier ons magazine.

Welke woonstijl past er in uw slaapkamer?

 

Natuurlijk is het belangrijk om te bepalen wat voor sfeer u wilt dat uw slaapkamer uitstraalt. Gaat u bijvoorbeeld voor een Scandinavische, klassiek donkere of een landelijke woonstijl in uw slaapkamer? Een slaapkamer moet uiteraard ook bij de rest van uw huis passen, wanneer u in een industriële loft woont kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonlook pvc vloer. Of wellicht kiest u liever voor een slaapkamer met een warme bruine houten vloer, passend bij een warme woonstijl.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe slaapkamer tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe slaapkamer. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een kleur op de wand of een nieuwe vloer.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u en uw slaapkamer past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor elke slaapkamer

De pvc vloeren van Handyfloor zijn niet alleen prachtig in uw slaapkamer, maar ook enorm praktisch in elk opzicht. Zo zijn pvc vloeren geschikt voor vloerverwarming, hygiënisch, vochtbestendig en trekken er geen vlekken in.


Bepaal de juiste legrichting

Bij het leggen van een nieuwe vloer dient u rekening te houden met de legrichting. Zo kunt u uw nieuwe vloer verticaal, horizontaal of misschien wel diagonaal in uw slaapkamer leggen. De legrichting bepaalt namelijk hoe groot, lang of breedt uw woonkamer oogt.


Houdt rekening met lichtinval

De kleurtoon van een vloer is erg bepalend voor de sfeer in uw slaapkamer. Buiten dat dient u ook rekening te houden met de lichtinval in uw keuken. Heeft u grote ramen op het zuiden, dan zal een vloer een stuk lichter ogen dan wanneer u ramen heeft op het noorden.


Kies voor contrasten in kleur én vorm

Tijdens het inrichten van uw slaapkamer dient u er rekening mee te houden dat de meubels afsteken bij uw vloer en/of muren. Door te variëren in het gebruik van vormen creëert u een speels effect in uw slaapkamer.

Wist u dat:

► Pvc een onderhoudsvriendelijk product is? U kunt deze dan ook gemakkelijk en snel hygiénisch schoonmaken met een stofzuiger en een dweil.

► De pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vuil extra gemakkelijk te verwijderen is.

► De pvc vloeren van Handyfloor een Sanosol-behandeling hebben ondergaan? Deze speciale behandeling voorkomt dat vuil in het pvc trekt en remt de groei van micro-orgranismen sterk.


Inspiratie opdoen voor een andere ruimte?

Pvc slaapkamer vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Bekijk onze pvc slaapkamer vloeren

Bekend van