Rustic Living

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Rustic Living. Deze woonstijl kenmerkt zich door de rustieke, authentieke sfeer en past in een landelijk huis. Een rustieke woonstijl is een woonstijl die al jaren populair is en heeft een rustig kleurenpallet. Bij deze woonstijl wordt er veel gebruik gemaakt van verweerde materialen met een verhaal of . De vormen die je terugziet zijn meestal natuurlijk of grillig, denk hierbij aan een mooie houten tak of een linnen bankstel met organische vormen. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een rustiek interieur en laat u inspireren!


Doorleeft én landelijk

Een rustiek interieur is heerlijk licht, door de rustige, witte kleurtonen komt u helemaal tot rust. Pvc is een extra prettig product om toe te passen in uw Scandinavische interieur, u hoeft niet bang te zijn voor vlekken of kringen in uw hout- of tegellook pvc vloer. U kunt een pvc vloer namelijk eenvoudig reinigen met een stofzuiger en een dweil, pvc is namelijk uitermate vochtbestendig. Een ander voordeel is dat pvc geschikt is voor vloerverwarming, in tegenstelling tot een houten vloer.


Ruwe materialen

Ruwe en rauwe texturen zul je vaak terugzien in de woonstijl Rustic Living.
Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Rustieke woning

 

Een Scandinavische woning is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Kies voor dunne of smalle poten van de meubels, deze geven namelijk een ruimtelijk gevoel in een woning.

De materiaalsoorten die je vaak terugziet zijn veelal natuurlijk, voorbeelden hiervan zijn licht hout, wol en glas. Ook zijn grote groene kamerplanten een veel geziene accessoire in een Scandinavisch interieur. Of wat dacht u van grafische patronen op de wand of kussens?

Tip: stel een moodboard samen

 

Wilt u de perfecte basis creëren voor uw Scandinavische inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw Scandinavische interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer vloer.
Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij uw Scandinavische inrichting past.


Welke Scandinavische pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor een rustiek interieur

De vloeren in de woonstijl Pure Scandinavian zorgen ervoor dat uw interieur modern en tegelijkertijd erg warm aanvoelt


Licht en ruimtelijk

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich doordat het licht oogt, er zijn vaak grote ramen aanwezig en de inrichting is licht of zelfs wit van kleur. Witte of lichte vloeren zijn vaak lastig schoon te houden, en vlekken kunnen in hout of in tegels dringen. Met een pvc vloer van Handyfloor is dat verleden tijd, de vloeren zijn namelijk vochtbestendig en met een stofzuiger en een dweil zijn deze makkelijk te reinigen. Door voor een lichte vloer te gaan creëer je een ruimtelijk effect in een woning.


Modern en zuiver

Een ander kenmerk van Pure Scandinavian is de moderne sfeer. Door de lichte kleurtonen en natuurlijke materialen oogt een Scandinavisch interieur modern.

Kenmerken Rustic Living:

Rustiek - Werk met rustige elementen en materialen.
Verweerd - Verweerd hout past perfect bij een rustiek interieur.
Tintrijk - Hout met diverse tinten, noesten en jaarringen.
Ruw - .
Oneffen - .
Doorleefd - .
Landelijk - Een landelijke uitstraling creëer je door veel gebruik te maken van hout.


Inspiratie opdoen voor een andere woonstijl?

Rustieke pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Bekijk onze rustieke pvc vloeren

Bekend van