Pure Scandinavian

Handyfloor
Vochtbestendig
Eenvoudig te reinigen
Geschikt voor vloerverwarming
Totaal

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Pure Scandinavian. Deze woonstijl kenmerkt zich door de heldere, lichte en rustige kleurtonen. Een Scandinavische woonstijl is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en heeft een erg zacht kleurenpallet. Ook zie je dat er in deze interieurs veel gebruik word gemaakt van lichte houtsoorten of tegelsoorten. De vormen die je terugziet zijn meestal basic, er is geen overdaad aanwezig. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een Scandinavisch interieur en laat u inspireren!Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze mooie vloeren

Scandinavische woning

 

Een Scandinavische woning is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Kies voor dunne of smalle poten van de meubels, deze geven namelijk een ruimtelijk gevoel in een woning.

De materiaalsoorten die je vaak terugziet zijn veelal natuurlijk, voorbeelden hiervan zijn licht hout, wol en glas. Ook zijn grote groene kamerplanten een veel geziene accessoire in een Scandinavisch interieur. Of wat dacht u van grafische patronen op de wand of kussens?

Tip: stel een moodboard samen

 

Wilt u de perfecte basis creëren voor uw Scandinavische inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw Scandinavische interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer vloer.
Bij Handyfloor kunt u 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij uw Scandinavische inrichting past.


Welke Scandinavische pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor een Scandinavisch interieur

De vloeren in de woonstijl Pure Scandinavian zorgen ervoor dat uw interieur modern en tegelijkertijd erg warm aanvoelt


Licht en ruimtelijk

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich doordat het licht oogt, er zijn vaak grote ramen aanwezig en de inrichting is licht of zelfs wit van kleur. Witte of lichte vloeren zijn vaak lastig schoon te houden, en vlekken kunnen in hout of in tegels dringen. Met een pvc vloer van Handyfloor is dat verleden tijd, de vloeren zijn namelijk vochtbestendig en met een stofzuiger en een dweil zijn deze makkelijk te reinigen. Door voor een lichte vloer te gaan creëer je een ruimtelijk effect in een woning.


Modern en zuiver

Een ander kenmerk van Pure Scandinavian is de moderne sfeer. Door de lichte kleurtonen en natuurlijke materialen oogt een Scandinavisch interieur modern.

Kenmerken Scandinavian Pure:

Rustig - Werk met rustige kleurtonen en materialen.
Wit - Wit laminaat is de beste basis voor een Scandinavisch interieur.
Ruimtelijk - Een voordeel van een Scandinavische inrichting is dat een woning een stuk ruimtelijker kan ogen.
Simpel - De simplistische uitstraling zorgt voor rust en kalmte in het interieur.
Licht - Door het gebruik van lichte materialen oogt het interieur clean.
Eenvoudig - Door gebruik te maken van eenvoudige kleuren en materialen blijft de rust in het interieur bewaard.
Modern - De woonstijl Pure Scandinavian geven elke woning een modern tintje, zonder kil aan te voelen.


Inspiratie opdoen voor een andere woonstijl?

Scandinavische pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Bekijk onze Scandinavische pvc vloeren