Kinderkamer vloer inspiratie


Handyfloor
Minimale contactgeluid
Geschikt voor astma of cara-aandoeningen
Onderhoudsvriendelijk
Slijtvast
Totaal

Bent u bezig met het (op)nieuw inrichten van een slaapkamer van uw kind? Of misschien wel een fijne speelkamer waarin de kleintjes lekker kunnen knutselen, gamen of andere spelletjes spelen. Bekijk hier ideeën en tips voor het inrichten van de kinderkamer en laat u inspireren!

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Kinderkamer vloeren

Wat voor woonstijl past er in uw kinderkamer?

 

Wat is er nou leuker om samen met uw partner of kind een kinderkamer samen te stellen. Een heuse prinsessenkamer of misschien juist wel een kamer met het thema voetbal. Een kind zal zich hier helemaal op zijn of haar plek voelen. Een vloer is hier een belangrijk onderdeel van, maar welke woonstijl kiest u? Gaat u bijvoorbeeld voor een landelijke, een klassieke of juist een Scandinavische woonstijl? Belangrijk is dat de vloer bij de rest van uw huis past, maar natuurlijk ook bij de kinderkamer.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe kinderkamer tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe kinderkamer. Hierdoor is makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld een bed, een kleur op de wand of een nieuwe vloer.

Bij Handyfloor kunt u 4 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij uw kinderkamer past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor elke kinderkamer

De pvc vloeren van Handyfloor zijn niet alleen prachtig in een kinderkamer, maar ook enorm praktisch in elk opzicht. Zo zijn pvc vloeren geschikt voor hygiënisch, vochtbestendig, gemakkelijk schoon te maken en minimaliseren ze contactgeluiden.


Bepaal de juiste legrichting

Bij het leggen van een nieuwe vloer dient u rekening te houden met de legrichting. Zo kunt u een nieuwe vloer verticaal, horizontaal of misschien wel diagonaal in een kinderkamer leggen. De legrichting bepaalt namelijk hoe groot, lang of breedt een kinderkamer oogt.


Houdt rekening met kleur

Kiest u voor een lichte pvc vloer, houdt er dan rekening mee dat vuil en vlekken die op de vloer komen eerder zichtbaar zullen zijn dan wanneer u kiest voor een donkere pvc vloer voor in de kinderkamer. Ook dient u rekening te houden met lichtinval, zo zal een vloer met ramen op het zuiden lichter ogen dan een kamer op het noorden.

Wist u dat:

► Er bij een pvc vloer geen vochtschade kan ontstaan? Het materiaal pvc neemt namelijk geen vocht op en vocht loopt ook niet tussen de planken door.

► De pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vuil extra gemakkelijk te verwijderen is.

► De pvc vloeren van Handyfloor een Sanosol-behandeling hebben ondergaan? Deze speciale behandeling voorkomt dat vuil in het pvc trekt en remt de groei van micro-orgranismen sterk.


Inspiratie opdoen voor een andere ruimte?

Kinderkamer pvc vloerenBekijk onze kinderkamer pvc vloeren