Keukenvloer inspiratie

Handyfloor
Vochtbestendig
Eenvoudig te reinigen
Hygiënisch
TotaalOp zoek naar een nieuwe keuken en wilt u ook de vloer aanpakken? De keuken neemt een steeds prominentere plaats in in de meeste huizen. Gezellig rondom de eettafel zitten, samen koken of gewoon een kop thee drinken. Omdat er dus steeds meer tijd word doorgebracht in de keuken is het ook belangrijk dat deze ruimte stijlvol is ingericht en één is met de rest van uw huis. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale keukenvloer en laat u inspireren!


Inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.


Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Keuken vloeren

Welke woonstijl past er in uw keuken?

 

Natuurlijk is het belangrijk om te bepalen wat voor sfeer u wilt dat u keuken uitstraalt. Gaat u bijvoorbeeld voor een Scandinavische, klassiek donkere of een landelijke leefkeuken? Een keuken moet uiteraard ook bij de rest van uw huis passen, wanneer u in een industriële loft woont kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een betonlook pvc vloer in uw keuken. Of wellicht kiest u liever voor een keuken met een warme bruine houten vloer, passend bij een warme woonstijl.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe woonkamer tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe woonkamer. Hierdoor is makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een kleur op de wand of een nieuwe vloer.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u en uw woonkamer past.


Welke pvc keukenvloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor elke keuken

De pvc vloeren van Handyfloor zijn niet alleen prachtig in uw keuken, maar ook enorm praktisch in elk opzicht. Zo zijn pvc vloeren geschikt voor vloerverwarming, hygiënisch, vochtbestendig en trekken er geen vlekken in.


Bepaal de juiste legrichting

Bij het leggen van een nieuwe vloer dient u rekening te houden met de legrichting. Zo kunt u uw nieuwe vloer verticaal, horizontaal of misschien wel diagonaal in uw keuken leggen. De legrichting bepaalt namelijk hoe groot, lang of breed uw slaapkamer oogt.


Houdt rekening met lichtinval

De kleurtoon van een vloer is erg bepalend voor de sfeer in uw keuken. Buiten dat dient u ook rekening te houden met de lichtinval in uw keuken. Heeft u grote ramen op het zuiden, dan zal een vloer een stuk lichter ogen dan wanneer u ramen heeft op het noorden.


Kies voor contrasten in kleur én vorm

Tijdens het inrichten van uw keuken dient u er rekening mee te houden dat de meubels afsteken bij uw vloer en/of muren. Door te variëren in het gebruik van vormen creëert u een speels effect in uw keuken.

Wist u dat:

► Er bij een pvc vloer geen vochtschade kan ontstaan? Het materiaal pvc neemt namelijk geen vocht op en vocht loopt ook niet tussen de planken door.

► De pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vuil extra gemakkelijk te verwijderen is.

► De pvc vloeren van Handyfloor een Sanosol-behandeling hebben ondergaan? Deze speciale behandeling voorkomt dat vuil in het pvc trekt en remt de groei van micro-orgranismen sterk.


Inspiratie opdoen voor een andere ruimte?

Pvc keuken vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 14,99 / m²

Bekijk onze pvc keuken vloeren