Industrial Loft

Handyfloor
Vochtbestendig
Eenvoudig te reinigen
Geschikt voor vloerverwarming
Totaal

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Industrial Loft. Deze woonstijl kenmerkt zich door grijze en rauwe materiaalkeuze. Een industriële woonstijl is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en heeft een erg rustig kleurenpallet. Materialen die je terug ziet komen in een industrieel interieur zijn beton, staal of glas. Door te kiezen voor een stoere, geleefde eyecatcher zoals bijvoorbeeld een bank of grote tafel geeft u een echt industrieel karakter aan uw interieur. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een industrieel interieur en laat u inspireren!


Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Industrial Loft vloeren

Industriële woning

 

Een industriële woning is natuurlijk pas af met de juiste meubels en accessoires. Ga bijvoorbeeld voor unieke industriële lampen of een ruwe, doorleefde, leren bank. De industriële woonstijl is perfect voor wanneer u een grote loft, appartement of andere karaktervolle woning hebt. Of wat dacht u van een metalen trap als eyecatcher?

Tip: stel een moodboard samen

 

Wilt u de perfecte basis creëren voor uw industriële inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw industriële interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer vloer.
Bij Handyfloor kunt u 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij uw industriele inrichting past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor een industrieel interieur

De vloeren in de woonstijl Industrial Loft zorgen ervoor dat uw interieur industrieel en stoer aanvoelt


Beton

Een onmisbaar materiaal in een industriële woning is toch wel beton. Of u het nu toepast op uw vloer, muur of accessoires, beton geeft dat echte industriële gevoel. Máár beton op de vloer heeft ook nadelen, zo kunnen er scheuren of barstjes in ontstaan. Bovendien zul je beton moeten beschermen tegen bijvoorbeeld vetvlekken. Gelukkig is dit bij de betonlook vloeren van Handyfloor niet nodig, de vloeren zijn namelijk vochtbestendig en met een stofzuiger en een dweil zijn deze makkelijk te reinigen.


Functioneel

Een ander kenmerk van een industrieel interieur is de functionaliteit. In een industrieel interieur zul je niet of nauwelijks objecten aantreffen die geen duidelijke functie hebben, vandaar dat industriële interieurs vaak wat leeg en clean kunnen ogen.

Kenmerken Industrial Loft:

Industrieel - Werk met industriële materialen zoals baksteen of staal.
Neutraal - Door te kiezen voor neutrale kleuren in een industrieel interieur blijft de sfeer rustig en wordt het geheel niet te druk.
Grauw - Grauwe materialen zoals leer, denim of beton passen perfect in een industrieel interieur.
Loft - Een loft straalt een industriële sfeer uit, door de hoge, onafgewerkte plafonds en hoge raampartijen. Wist u dat de industriele woonstijl zelfs in lofts in New York is ontstaan? Daar werden oude fabriekspanden omgetoverd tot (tijdelijke) woonplekken.
Robuust - Kiest voor grote meubels in plaats van meerdere kleine meubels.


Inspiratie opdoen voor een andere woonstijl?

Industriële pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Bekijk onze industriële pvc vloeren