Houtlook vloer inspiratie


Handyfloor
Geschikt voor vloerverwarming
Vochtbestendig
Onderhoudsvriendelijk
Minimale contactgeluiden
TotaalBent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe houtlook vloer? Bij Handyfloor vindt u houtlook vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze pvc houtlook vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale houtlook vloer voor u bij!Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze Houtlook vloeren

Welke houtlook vloer past er in uw interieur?

 

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer u wilt. Gaat u bijvoorbeeld voor een landelijke houtlook, dan zijn de vloeren vaak ruw. Of kiest u liever voor een klassiek, donkere houtlook? Bij de Scandinavische houtlook kom je vloeren tegen met heldere patronen en lichte nerven? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer. Misschien gaat u wel voor een vergrijsde houtlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële houtlook bij u. Gaat u voor een warme, bruine houtlook, kies dan voor de woonstijl Warm Classics.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe interieur tot leven. Knipsels uit kranten, tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van uw nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een vloer- of muurkleur.

Bij Handyfloor kunt u 3 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u past.


Andere trends:

Wist u dat:

► De houtlook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze planken kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De houtlook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Inspiratie opdoen voor een specifieke ruimte in uw huis?

Houtlook pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Bekijk onze houtlook pvc vloeren