Hal vloer inspiratie


Handyfloor
Slijtvast
Geschikt voor Vloerverwarming
Onderhoudsvriendelijk
Totaal

Van plan om uw hal te voorzien van een nieuwe look? De hal is dé ontvangst plek in huis en daarom is het fijn deze netjes en overzichtelijk te houden. In een hal staan vaak geen tot weinig meubels en hier kun je dan ook gemakkelijk knallen met een mooie, aparte vloer. En hebt u door hoeveel er eigenlijk in uw hal word geleefd?

Binnenkomend bezoek of vieze schoenen. Het materiaal dat u voor uw vloer in de hal kiest is dus van groot belang. Het prettige aan de pvc vloeren van Handyfloor is dat deze waterbestendig zijn, geschikt voor vloerverwarming en bovenal extreem hygiënisch. Bijkomend voordeel is dat de pvc vloeren van Handyfloor beschikken over een speciale slijtvaste laag. Laat u inspireren!


Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 3 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze vloeren voor in de hal

Welke woonstijl past er in uw hal?

 

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer u in uw woonkamer wilt. Gaat u bijvoorbeeld voor een landelijke, een klassieke of juist een Scandinavische woonstijl? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer.

Misschien gaat u wel voor een donkere, warme houtlook vloer in combinatie met sfeervolle meubels? Dan zal een warme woonstijl waarschijnlijk bij u passen. Of misschien kiest u liever voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële woonstijl bij u.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe hal tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe hal. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld een wandkleur, een schilderij of een kapstok.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u en uw hal past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Wist u dat:

► Er bij een pvc vloer geen vochtschade kan ontstaan? Het materiaal pvc neemt namelijk geen vocht op en vocht loopt ook niet tussen de planken door.

► De pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vuil extra gemakkelijk te verwijderen is.

► De pvc vloeren van Handyfloor een Sanosol-behandeling hebben ondergaan? Deze speciale behandeling voorkomt dat vuil in het pvc trekt en remt de groei van micro-orgranismen sterk.


Inspiratie opdoen voor een andere ruimte?

Hal pvc vloerenBekijk onze hal pvc vloeren