Black Elegance

Handyfloor heeft haar gehele collectie pvc vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen, één daarvan is Black Elegance. Deze woonstijl kenmerkt zich door de donkere, soms zelfs zwarte, luxueuze kleurtonen. Een Deze klassieke woonstijl is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen en heeft een erg zacht kleurenpallet. Ook zie je dat er in deze interieurs veel gebruik word gemaakt van lichte houtsoorten of tegelsoorten. De vormen die je terugziet zijn meestal basic, er is geen overdaad aanwezig. Bekijk hier ideeën en tips voor het kiezen van de ideale vloer voor een interieur in de woonstijl Black Elegance en laat u inspireren!


Chique en deftige vloer

Deze woonstijl geeft sfeer aan bijvoorbeeld een luxe en klassiek appartement. Omdat de vloeren donker en opvallend zijn is het prettig om te kiezen voor een pvc vloer, u hoeft namelijk niet bang te zijn voor beschadigingen of vlekken. De pvc vloeren van Handyfloor zijn namelijk zeer slijtvast en zijn extra gemakkelijk te reinigen, gewoon met een stofzuiger en een dweil. Bovendien is pvc geschikt voor vloerverwarming, waardoor u er altijd warm bij zit. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer.


Maak een statement

Met een vloer kunt u een echt statement maken, en zeker met een donkere chique vloer uit onze woonstijl Black Elegance.

Elegante woning

 

Een woning met de woonstijl Black Elegance is natuurlijk pas helemaal af met de juiste meubels. Door te kiezen voor warme accessoires en meubels van bijvoorbeeld hout of een rijke stof zorgt u ervoor dat het geheel geen kil gevoel geeft. Ook door grote eyecatchers zoals een plant of een ander mooi object toe te voegen creëert u een gevoel van luxe. Meubels of accessoires kunnen in een donker interieur zelfs beter naar voren komen.

Tip: stel een moodboard samen

 

Wilt u de perfecte basis creëren voor uw donkere, luxueuze inrichting? Ga dan eens aan de slag met een moodboard! Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw luxueuze interieur tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van het nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een behang of de vloer vloer.
Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij uw donkere, luxueuze inrichting past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Een pvc vloer vormt de ideale basis voor een elegant interieur

De vloeren in de woonstijl Black Elegance zorgen ervoor dat uw interieur chique en tegelijkertijd krachtig aanvoelt


High-end

Een donker, luxueus interieur kenmerkt zich doordat het chique aanvoelt. Rijke materialen, mooie elementen en grote objecten zijn kenmerken van de woonstijl Black elegance. Donkere vloeren die hier worden toegepast zijn vaak lastig schoon te houden, bovendien kan vuil of vocht in het hout of tegels dringen. Met een pvc vloer van Handyfloor is dat verleden tijd, de vloeren zijn namelijk vochtbestendig en gemakkelijk met een stofzuiger of dweil te reinigen.


Deftig zwart

Een ander kenmerk van Pure Scandinavian is de moderne, maar zeer luxe sfeer. Door de donkere, rijke kleurtonen met details van bijvoorbeeld rvs, staal of steen oogt een interieur zeer deftig.

Kenmerken Black Elegance:

Chique
Elegant
Statement
Deftig
Zwart
High-end
Krachtig


Inspiratie opdoen voor een andere woonstijl?

Elegante pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Bekijk onze elegante pvc vloeren

Bekend van