Betonlook vloer inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe betonlook vloer? Bij Handyfloor vindt u betonlook vloeren van pvc, deze vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn onze pvc betonlook vloeren verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en legmethoden. Zo zit er altijd een ideale betonlook vloer voor u bij!


Waarom een betonlook vloer van pvc?

Een echte betonvloer is erg mooi maar heeft ook een aantal nadelen, zo kunnen er na verloop van tijd scheuren in de betonvloer ontstaan en zult u deze tijdig moeten onderhouden. Met een pvc betonlook vloer is dit niet nodig, deze is namelijk onderhoudsvrij. Bovendien zijn onze betonlook pvc vloeren voorzien van een slijtvaste toplaag en niet van echt te onderscheiden.


Legmethoden

De betonlook pvc vloeren van Handyfloor zijn gemakkelijk zelf te leggen, en te krijgen in verschillende legmethoden, namelijk: Superior Click, Click, Dryback en Zelfklevend pvc.

Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons magazine.

Welke betonlook vloer past er in uw interieur?

 

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat voor sfeer u in uw woonkamer wilt. Gaat u bijvoorbeeld voor een landelijke, een klassieke of juist een Scandinavische woonstijl? Iedere woonstijl heeft zijn of haar specifieke kenmerken, kleuren en sfeer.

Misschien gaat u wel voor een donkere, warme houtlook vloer in combinatie met sfeervolle meubels? Dan zal een warme woonstijl waarschijnlijk bij u passen. Of misschien kiest u liever voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële woonstijl bij u.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe interieur tot leven. Knipsels uit kranten, tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van uw nieuwe interieur. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, een vloer- of muurkleur.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u past.


Andere trends:

Wist u dat:

► De betonlook vloeren van Handyfloor ook te verkrijgen zijn met een aangehechte ondervloer? Deze geluiddempende en egaliserende ondervloer zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk en snel zelf te leggen is. Deze tegels kunnen kleine oppervlakteverschillen absorberen en de ondergrond hoeft in tegenstelling tot bij andere typen pvc vloeren meestal niet geëgaliseerd te worden.

► De betonlook pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vet- en vuilresten extra gemakkelijk te verwijderen zijn.

► Onze pvc vloeren een slijtvaste toplaag hebben?


Inspiratie opdoen voor een specifieke ruimte in uw huis?

Betonlook pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Bekijk onze betonlook pvc vloeren

Bekend van