Bedrijfsruimte vloer inspiratie


Handyfloor
Minimale contactgeluid
Slijtvast
Onderhoudsvriendelijk
Totaal

Bent u van plan om uw bedrijf te voorzien van een nieuwe vloer? Een bedrijfsvloer moet vaak aan tal van eisen voldoen, zo moet deze onderhoudsvriendelijk zijn, slijtvast en dient deze bovendien hygiënisch te zijn. Het prettige aan de pvc vloeren van Handyfloor is dat deze de voordelen bieden van pvc, maar de uitstraling van een houten of tegelvloer hebben. Door de slijtvaste toplaag zijn de pvc vloeren geschikt voor intensief gebruik, onze pvc vloeren worden dan ook toegepast in winkels, showrooms, kapsalons en cafés.


Wilt u zich vrijblijvend laten adviseren door een van onze zakelijke adviseurs? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Vraag nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Bekijk onze mooie vloeren

Wat voor soort pvc vloer past er in uw bedrijfsruimte?

 

Gaat u voor betonlook, houtlook of misschien wel een vloer in visgraatpatroon? Bij Handyfloor bieden we bedrijfs pvc vloeren in alle denkbare soorten en maten. Wilt u een landelijke sfeer creëren? Ga dan voor een rustieke vloer. Of misschien kiest u liever voor een ruige betonlook in combinatie met stoere materialen zoals staal en leer. In dat geval past de industriële woonstijl bij uw bedrijfsruimte.

Tip: stel een moodboard samen

 

Door een moodboard samen te stellen komt de look & feel voor uw nieuwe bedrijfsruimte tot leven. Knipsels uit tijdschriften, vloer-, stof- of kleurstalen samenstellen en combineren tot een moodboard zorgt ervoor dat er een beeld ontstaat van de nieuwe bedrijfsruimte. Hierdoor is het makkelijk beslissingen te nemen voor bijvoorbeeld meubels, schilderijen of bijvoorbeeld kledingrekken.

Bij Handyfloor kunt u 6 gratis vloerstalen aanvragen van uw favoriete vloeren. Zo kunt u uw ideale moodboard samen stellen en bekijken welke pvc vloer het beste bij u en uw bedrijfsruimte past.


Welke pvc vloer spreekt u het meeste aan?

Wist u dat:

► Er bij een pvc vloer geen vochtschade kan ontstaan? Het materiaal pvc neemt namelijk geen vocht op en vocht loopt ook niet tussen de planken door.

► De pvc vloeren van Handyfloor een vuilafstotende laag bevatten? Waardoor vuil extra gemakkelijk te verwijderen is.

► De pvc vloeren van Handyfloor een Sanosol-behandeling hebben ondergaan? Deze speciale behandeling voorkomt dat vuil in het pvc trekt en remt de groei van micro-orgranismen sterk.


Inspiratie opdoen voor een andere ruimte?

Bedrijfsruimte pvc vloeren

NU VANAF
€ 24,95 € 14,99 / m²

Bekijk onze bedrijfsruimte pvc vloeren