Vloer met houtstructuur?

Een houten vloer is prachtig, maar helaas ook vaak peperduur. Toch is de warmte die zo’n vloer uitstraalt zeer de moeite waard. De houtnerven geven zo’n warm en levendig gevoel in huis! Wilt u een vloer die lijkt op hout, maar niet de nadelen heeft van hout? Dan bent u hier aan het juiste adres, want Handyfloor biedt hiervoor dé oplossing. Hieronder leest u waarom.
Geen print, maar een echte voelbare structuur
Nerven zijn afwisselend aangebracht
Ook met geschaafde structuur
PVC LAMINAAT

ZICHTBARE EN VOELBARE STRUCTUUR

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Handyfloor – Vloer met houtstructuur.

Handyfloor is inmiddels een bekend concept zowel online als in diverse winkels in Nederland. Wij verkopen vloeren met houtstructuur die bestaan uit stroken (net zoals bij laminaat). Ons assortiment bestaat uit pvc vloeren van 2 tot 7,5 mm dik. Onze vloeren zijn makkelijk te knippen, snijden en zagen, zelfs als u geen ervaring hebt met het leggen van een vloer. Zodoende kan iedereen Handyfloor zelf leggen. Bovendien bieden wij onze vloeren in veel designs aan, van klassiek tot modern en van eiken tot grijs.

Wilt u graag een speciale vloer die anders is dan die van de buren? Dan is Handyfloor ideaal. Op deze website kunt u onze collectie bekijken. De vloeren zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en bovendien kunt u zelf ook nog een leverdag kiezen. En wilt u het liefst eerst een gratis staal ontvangen? Geen punt: ook dat kan bij Handyfloor!