Houten vloer vergelijken

HANDYFLOOR HOUTEN VLOER
Leggemak
Onderhoudsvriendelijk
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig
Slijtvast
Contactgeluiden reductie
HANDYFLOORNU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 3 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

LEGGEMAK

Houten vloer: Een houten vloer leggen is geen doe-het-zelf klus meer. Bij het leggen van een houten vloer moet gewerkt worden met een zaag. Dit geeft veel afval en stof in de ruimte. Vervolgens dient het hout ook nog eens in elkaar getimmerd te worden.

Handyfloor: Handyfloor legt u in drie simpele stappen, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval. Het is het wel van belang dat de ondergrond glad is.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Houten vloer: Hout kunt ook met een stofzuiger of dweil schoonhouden, maar de naden van deze vloer zijn alleen niet beschermd. Ze zijn dus niet vochtbestendig. Te veel water zorgt er dan voor dat hout gaat bobbelen.

Handyfloor: Handyfloor maakt u slechts schoon met een dweil en stofzuiger. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus het is zeker niet erg als u een emmer sop op de vloer laat vallen.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Houten vloer: Wanneer u hout wilt gebruiken als vloerverarming dient u een speciale ondervloer te leggen. Deze ondervloer heeft vanwege de dikte een slechte warmtegeleiding. Daarom is hout af te raden wanneer uw vloerverwarming wordt gebruikt als hoofdverwarming.

Handyfloor: Handyfloor heeft een goede warmtegeleiding. De vloeren zijn daarom goed bruikbaar voor ruimtes met vloerverwarming. Dit zorgt voor lagere energiekosten.

VOCHTBESTENDIG

Houten vloer: Hout kan slecht tegen vocht. Het krimpt, zwelt en trekt er krom van. Zelfs een te lage of hoge luchtvochtigheid kan al zorgen voor krimpen of zwellen. Daarnaast dient een houten vloer regelmatig behandeld te worden.

Handyfloor: De pvc-vloeren van Handyfloor zijn niet gemaakt van een natuurlijk product, waardoor de vloer vochtbestendig is. Pvc-vloeren zijn schoon te maken met water en u hoeft zich niet druk te maken over de hoeveelheid water die u daarbij gebruikt.

SLIJTVAST

Houten vloer: De slijtvastheid van hout hangt voornamelijk af van de samenstelling van de vloer en de dikte en kwaliteit van de toplaag. Dat heeft weer te maken met de prijs-kwaliteitverhouding.

Handyfloor: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat Handyfloor extra slijtvast is.

CONTACTGELUIDEN REDUCTIE

Houten vloer: De holle ruimte tussen de ondergrond en de houten vloer veroorzaakt het zogenaamde klankkast effect. Dit kan erg storend zijn.

Handyfloor: Wij garanderen u zeer weinig contactgeluiden. Bij Handyfloor Stick en Flex wordt dit voordeel nog eens versterkt door dat deze vloer direct op de ondergrond verlijmd is. Op die manier ontstaat er namelijk geen akoestiek.