Bestel nu jouw gratis stalen

Bekijk thuis welke vloer het beste bij jouw interieur past. Of vergelijk jouw favoriete pvc-vloeren.
Bestel nu tot 3 stalen gratis!

Bestel nu gratis stalen

Ontdek onze WooninspiratieNeem nu een kijkje in onze vernieuwde collectie!

Onze collectie bevat meer dan 300 verschillende PVC vloeren. Bent u op zoek naar een vloer voor een specifieke woonruimte? Of wellicht bent u benieuwd naar de nieuwste vloertrends? Laat uzelf inspireren door de eindeloze creatieve mogelijkheden. In onze Wooninspiratie vindt u inspiratie per woonruimte, woonstijlen en vloertrends.

Handyfloor pvc vloeren

Handyfloor is de enige pvc-specialist in Nederland en biedt onder eigen merk de grootste én mooiste collectie pvc vloeren van Europa aan. Handyfloor weet zich te onderscheiden met haar brede assortiment, persoonlijke en klantgerichte service en het leveren van kwaliteitsvloeren. Hoewel je kan kiezen voor verschillende legmethodes, zoals pvc klik laminaat, dryback pvc en zelfklevend pvc, zijn al onze vloeren eenvoudig zelf te leggen. Voor jouw gemak zijn al onze vloeren ingedeeld in vijf verschillende woonstijlen: Rustic Living, Industrial Loft, Pure Scandinavian, New Classics en Black Elegance.

Vaak moet een nieuwe vloer niet alleen mooi zijn, maar dient deze ook te voldoen aan een aantal eisen. Zoals geschikt in combinatie met vloerverwarming, vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk, eenvoudig zelf te leggen, realistische designs met een voelbare structuur en minimale contactgeluiden. Door deze eigenschappen zijn onze vloeren particulier en commercieel toepasbaar.
Onze vloeren op groot formaat bekijken en voelen? Bezoek dan een van onze drie showrooms in Eindhoven, Utrecht of Rotterdam.