Handyfloor v.s. laminaat: Vergelijker

HANDYFLOOR LAMINAAT
Leggemak
Onderhoudsvriendelijk
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig
Slijtvast
Contactgeluiden reductie
HANDYFLOOR

Deze maand verkrijgbaar vanaf:

NU VANAF
€ 24,95 € 14,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

LEGGEMAK

Laminaat: Bij laminaat dient u te werken met een zaag. Dit geeft veel afval en stof in de ruimte. Sommige soorten moeten ook in elkaar worden getimmerd i.p.v. geklikt.

Handyfloor:Handyfloor legt u in drie simpele stappen, zonder speciale gereedschappen, zonder stof en met heel weinig afval. Het is het wel van belang dat de ondergrond glad is.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

Laminaat: Ook laminaat maakt u schoon met een stofzuiger en dweil. Alleen zijn de naden van dit materiaal niet beschermd en dus niet vochtbestendig. Bij te veel water kan het laminaat daarom gaan bobbelen.

Handyfloor: Handyfloor reinigt u met een stofzuiger en dweil. Alle vloeren zijn vochtbestendig, dus kan het geen kwaad als ze nat worden. Bovendien is Handyfloor niet poreus. Vloeistoffen trekken dus niet zomaar in de vloeren.

VLOERVERWARMING GESCHIKT

Laminaat: Laminaat is af te raden als u uw vloerverwarming wilt gebruiken als hoofdverwarming. Het is enkel geschikt als bijverwarming met extra radiatoren.

Handyfloor: De vloeren hebben een erg goede warmtegeleiding. De vloerverwarming is zelfs als hoofdverwarming bruikbaar. Omdat Handyfloor de warmte dus goed doorlaat zorgt dit voor lagere energiekosten.

VOCHTBESTENDIG

Laminaat: De drager van laminaat (spaanplaat, mdf of hdf) kan slecht tegen vocht. Het gaat bobbelen zodra er te veel vocht in komt want het vocht komt door de naden heen.

Handyfloor: De pvc-vloeren van Handyfloor zijn niet gemaakt van een natuurlijk product, waardoor de vloer vochtbestendig is. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met water en u hoeft zich niet druk te maken over de hoeveelheid water die u daarbij gebruikt.

SLIJTVAST

Laminaat: De dikte van de toplaag en de aanwezigheid van een beschermlaag bij laminaat is afhankelijk van de kwaliteit.

Handyfloor: Alle vloeren zijn voorzien van een extra PU-beschermlaag. Dit betekent dat de vloeren extra slijtvast zijn.

CONTACTGELUIDEN REDUCTIE

Laminaat: De holle ruimte tussen de ondergrond en het laminaat zelf veroorzaakt overlast (dit heet het klankkast-effect). Dit kan erg storend zijn, al kan een ondervloer dit wel wat reduceren.

Handyfloor: U bent gegarandeerd van zeer weinig contactgeluiden. Dit heeft te maken met de opbouw van het materiaal. Bij Handyfloor Stick en Flex wordt dit versterkt door dat deze direct op de ondergrond verlijmd zijn. Op die manier ontstaat er geen akoestiek.

Uitproberen en vergelijken

U weet zelf het beste wat bij uw interieur past.
Bestel nu gratis tot 6 stalen om thuis uit te proberen en vergelijken.

Kier nu uw vloer