Doe het zelf vloer

U ziet graag snel resultaat en ingewikkeld gereedschap is niet aan u besteed. U heeft namelijk (nog) niet zo veel ervaring met het leggen van vloeren. Herkent u zichzelf in dit profiel? Dan zijn de vloeren van Handyfloor een uitstekende keuze. Onze vloeren legt u namelijk in een handomdraai zelf!
Simpelweg knippen, snijden of zagen
Geen deskundige ervaring vereist
Op een gladde ondergrond te leggen
Zeer geschikt voor de doe-het-zelver!
PVC-VLOEREN

GEMAKKELIJK ZELF TE LEGGEN

NU VANAF
€ 24,95 € 19,99 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Handyfloor legt u gewoon zelf

Handyfloor verkoopt zowel online als in verschillende winkels door heel Nederland een uniek product, namelijk pvc vloeren. Dit is een kunststof product dat – net zoals laminaat – bestaat uit stroken en gemakkelijk zelf te leggen is. Ons assortiment bestaat uit pvc vloeren van 2 tot 7,5 mm dik. Onze vloeren zijn makkelijk te knippen, snijden en zagen, zelfs als u geen ervaring hebt met het leggen van een vloer. Door veel verschillende designs aan te bieden, kunnen wij bovendien iedere klant voorzien van een prachtige nieuwe vloer.


Op deze website kunt u online uw vloer bestellen. Hier kunt u ook gelijk ondervloeren en plinten erbij bestellen. Deze zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en u kunt bovendien zelf een leverdag kiezen. Wilt u liever eerst de vloer zelf kunnen bekijken en voelen? Bestel dan een gratis staal!