Doe het zelf vloer

U ziet graag snel resultaat en ingewikkeld gereedschap is niet aan u besteed. U heeft namelijk (nog) niet zo veel ervaring met het leggen van vloeren. Herkent u zichzelf in dit profiel? Dan zijn de vloeren van Handyfloor een uitstekende keuze. Onze vloeren legt u namelijk in een handomdraai zelf!
Geen zaag of lijm nodig
Simpelweg knippen of snijden
Geen deskundige ervaring vereist
Op een gladde ondergrond te leggen
Zeer geschikt voor de doe-het-zelver!
PVC-VLOEREN

GEMAKKELIJK ZELF TE LEGGEN

NU VANAF
€ 24,95 € 17,95 / m²

Alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

Handyfloor legt u gewoon zelf

Handyfloor verkoopt zowel online als in verschillende winkels door heel Nederland een uniek product, namelijk pvc vloeren. Dit is een kunststof product dat – net zoals laminaat – bestaat uit stroken en gemakkelijk zelf te leggen is. Alleen de vloeren van Handyfloor hebben de voordelige eigenschap maar 2 tot 4 mm dik te zijn. Hierdoor zijn onze vloeren gemakkelijk te knippen of te snijden; er komt geen zaag aan te pas. Door veel verschillende designs aan te bieden, kunnen wij bovendien iedere klant voorzien van een prachtige nieuwe vloer.


Op deze website kunt u online uw vloer bestellen. Hier kunt u ook gelijk handige legsets en doe-het-zelf-egaline erbij bestellen om zo onmiddellijk aan de slag te kunnen. Deze zijn bijna altijd uit voorraad leverbaar en u kunt bovendien zelf een leverdag kiezen. Wilt u liever eerst de vloer zelf kunnen bekijken en voelen? Bestel dan een gratis staal!