Badkamervloer

Handyfloor
Vochtbestendig
Eenvoudig te reinigen
Voorkomt uitglijden
Geschikt voor vloerverwarming
TotaalDe pvc-vloeren van Handyfloor zijn allemaal waterbestendig, geschikt voor vloerverwarming en gemakkelijk te reinigen. Bovendien zijn de meeste vloeren door de structuur van de toplaag niet glad.

U kunt kiezen voor een klassieke of juist industriële uitstraling met de mooiste tegels in leisteen-, gietvloer- of betonlook. Maar met pvc kunt u er ook voor kiezen een eikenhouten click-laminaat door te leggen op de volledige verdieping. Of wat dacht u van een visgraatvloer in uw weelderige badkamer?

PVC TEGELS & LAMINAAT

NU VANAF
€ 24,95 € 17,99 / m²

Bekijk alle tegels

Bekijk alle planken

Bekijk alle vloeren

Uitproberen wat past bij u?

Bestel vrijblijvend tot 6 stalen gratis! Binnen 3 dagen thuis!

Geweldig in één woord

Wat een geweldig product, vloer ligt er super strak in en het leggen was echt een makkie...

Esther

VOCHTBESTENDIG

Een badkamervloer moet tegen een stootje kunnen, want in de badkamer wordt geleefd! Een Handyfloor pvc vloer is een goede keuze. Pvc vloeren zijn gemaakt van kunststof en zijn dus vochtbestendig. Water geknoeid of is er iets overstroomd? Geen probleem! In tegenstelling tot parket of laminaat, kan de pvc vloer tegen water.

MAKKELIJK IN ONDERHOUD

De badkamer wordt door heel de familie intensief gebruikt en krijgt dus nogal wat te verduren. Niet elke vloer is bestand tegen het knoeien van water of cosmetische producten én het schoonmaken achteraf. De Handyfloor pvc-vloeren zijn er wel helemaal op afgestemd. Ze hebben een vuilafstotende laag, waardoor vuil zich makkelijk laat verwijderen. Een natte doek is vaak al voldoende, maar ook dweilen is geen probleem. Zónder vlekken of bobbels te veroorzaken.

HYGIËNISCH

Hygiëne is heel belangrijk in de badkamer. De plek waar u zichzelf wast mag geen broedplaats zijn voor bacteriën. Onze Handyfloor pvc-vloeren hebben daarom een Sanosol-behandeling ondergaan. Deze behandeling voorkomt dat vuil in de vloer trekt en remt de groei van micro-organismen.